Dinu Patriciu a murit

După recentul deces al actorului american Robin Williams, o altă personalitate și-a luat rămas bun de la această lume. Este vorba despre Dinu Patriciu, cunoscut politician, om de afaceri, arhitect și prin extensie am putea spune chiar zidar de bază. Plasat de Forbes în topul celor mai bogați 5 români, Dinu Patriciu a murit marți, 19 august 2014, într-un spital din Londra. De data asta, nu la dorința lui ci răpus de un cancer limfatic cu evoluție galopantă.

Dinu Patriciu

Iar dacă umanitatea îl are pe Robin Williams, noi îl avem, nu-i așa, pe Dinu Patriciu. Căruia presa și televiziunile autohtone aproape că au început să-i ridice cântece de laudă, afirmând de exemplu că ultimii ani i-au fost marcați de necazuri, cum ar fi acela de-ași pierde 90% din averea lui inițială, estimată la două miliarde de dolari, odată cu venirea crizei. Deci a ajuns undeva pe la 200 de milioane de dolari.

Din păcate, dacă în 2012 Patriciu își efectua cu succes un transplant de ficat, anul acesta banii nu l-au mai putut salva. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Lasă un răspuns