Robin Williams s-a sinucis

Actorul american și-a luat viața la data de 11 august 2014. O zi mai târziu, poliția a confirmat că s-a spânzurat și că avea o încheietură a mâinii crestate. Finalul regelui-pescar a fost, așadar, tragic.

Robin Williams

Soția lui Robin, Susan Schneider, a declarat: „Mi-am pierdut soțul și cel mai bun prieten, în timp ce umanitatea a pierdut unul din cei mai îndrăgiți artiști ai ei și o ființă minunată. Sunt cu inima frântă.”. Zelda, fata lui, a reacționat la moartea tatălui spunând că „lumea va fi de acum înainte ceva mai întunecată, lipsită de culoare  și cu mai puțină veselie, în absența lui”. Nici președintele SUA, Barack Obama, nu a rămas impasibil la moartea actorului: „A fost un om special. A pătruns în viețile noastre ca un corp străin dar a sfârșit prin a atinge fiecare componentă a spiritului nostru”.

Personal nu pot să nu mă gândesc că atât timp cât trăim, lumea abia își mai amintește de noi,  în timp ce la moarte ne aduce numeroase onoruri. Desigur, respect și chiar admir creația artistică a unui mare actor. Atât de mare încât ne-a păcălit pe toți, punându-și o mască de umor și fericire. De altfel a murit la el acasă, în Paradise Cay, California.

No Responses

Lasă un răspuns