Zboruri ieftine

În facultate1 aveam un profesor mai glumeț. De exemplu, după ce îți dădea subiectele de examen, spunea: „Întrebări aveți? Cum se rezolvă, nu?” Sau dacă întârzia cineva și se scuza că tocmai a venit cu trenul, îl întreba: „Ce tren, personal? Unii vin cu mașina personală, alții cu trenul…”. Mi-am aminit de el poate și pentru că la recentul examen de BAC s-a discutat despre Victoraș Micula, fiul unui cunoscut miliardar român2, care a picat examenul a doua oară, fiind prins copiind și dat afară. Ei bine, Victoraș a recunoscut că s-a deplasat la școală cel puțin o dată în decursul liceului cu elicopterul personal. 🙂

avion

Cu elicopterul noi nu prea circulăm. Dar am putea-o face spre exemplu cu avionul. De ce? Pentru că există site-uri cu bilete de avion ieftine. Cum este cel din linkul anterior, și care face obiectul articolului de astăzi.

FlySky este un fel de centralizator de zboruri, o bază de date care vă poate găsi cele mai convenabile curse, indiferent de destinație sau agenția de zbor folosită. Și un astfel de site, presupunând că-și face treaba cu brio (și n-am motive să cred altceva), poate fi, evident, extrem de util.

În plus, pe site găsești scurte prezentări pentru o grămadă de destinații turistice iar personalul FlySky te poate ajuta și cu alte lucruri, cum ar fi rezervarea unei camere de hotel. Ba chiar am văzut și o pagină cu vize China, pentru cei care vor să își petreacă o perioadă de timp acolo.

Zbor plăcut, oricare ar fi destinația voastră!


  1. pe care am făcut-o la Cluj 

  2. care care deține firmele European Drinks, European Food, postul Național TV etc 

Lasă un răspuns