Întinde-te cât ți-e patul. Sau schimbă-l!

Ai jucat prea mult fotbal sau ai cărat saci de lemne și acum te doare spatele? Ai probleme de coloană? Ți s-a stricat patul și vrei să-l schimbi? Dorești să-ți cumperi mobilă nouă dar n-ai bani de ajuns? În articolul de față îți voi prezenta un site pe care l-ai putea găsi util în rezolvarea problemelor tale. Este vorba despre un magazin online de saltele.

saltea antistres cocos

Poate cea mai distinctă calitate a acestui magazin este gama foarte variată de produse. Salteaua din imaginea de mai sus, de exemplu, este confecționată din latex, coajă de nucă de cocos, termo-bumbac 100% natural și 30% vâscoză. Parcă sună altfel decât spuma poliuretică sau ce se bagă de obicei în alternativele de stoc. Și, fără să mă pricep la domeniul ăsta, simplul nume de temo-bumbac îmi sugerează că materialul reține căldura sau este izolant. În descriere, se spune că reduce stresul.

Evident, puteți citi mult mai multe despre ea, v-am pus mai sus link la pagina respectivă dacă vă interesează. Costul unei astfel de saltele premium începe de la circa 900 de lei, în funcție de dimensiunea pe care o alegeți.

Iar acesta e numai un produs din gama premium. Gamă ce mai cuprinde 9 tipuri de saltele. Și apoi avem gamele: ortopedice, super-ortopedice, superioare și chiar pentru copii. Găsim desigur și accesorii, și promoții la unele produse sau combinații de produse. Și, deloc de neglijat, conținutul site-ului e foarte bine redactat.

În concluzie, dacă n-ați dormit niciodată pe o saltea și vă tentează să încercați acum, sau dacă reprezentați o instituție pretențioasă, ce folosește saltele de mult timp, și nu vreți să ajungeți ca această creșă din Târgu Jiu, poate merită să aruncați un ochi și pe acest site. În fond, a te informa înainte să faci o achziție nu poate decât să-ți aducă beneficii.

Somn odihnitor!

Lasă un răspuns