Black Friday: jucării copii

Al doilea articol din seria celor dedicate evenimentului, dacă se poate numi așa, Black Friday, vă prezintă un magazin de unde puteți achiziționa tot felul de lucruri pentru cei mici. Este vorba de BeKid, și sper că l-am scris corect, presupun că vine de la be + kid. După cum puteți vedea accesând linkul, au deja o serie de produse ieftinite, iar lista este în curs de actualizare, așa că se poate consulta și zilele viitoare, sau vă puteți abona la newsletterul lor, pentru noutăți.

De ce ar fi acest magazin interesant pentru voi? Deoarece lumea în general se gândește de Black Friday să-și ia haine, electronice, chestii la care poate a râvnit întregul an și acum le poate prinde mai ieftine, dar uită adeseori că după noiembrie vine luna sărbătorilor și a cadourilor. Iar dacă aveți copii în familie, sau doriți să mergeți la cineva (rude, prieteni etc) care are copii, le puteți lua de acum, în avans, niște cadorui la prețuri și în condiții avantajoase.

jucarie muzicala magnetica

Cum ar fi, să zicem, o jucărie muzicală magnetică ca în imaginea de mai sus, dacă e vorba de copii sau fetițe cu vârste foarte mici. Pe site scrie că-i fabricată de Brevi Soft Toys, deci nu-i chinezărie sau făcută pe vapor, apoi – ceea ce nu se observă din imagine – este confecționată din catifea și extrem de plăcută la atingere. Fiind magnetică, se poate atașa în diverse locuri iar prețul de sub 200 de lei include TVA-ul și posibil să scadă „dramatic” în zilele următoare.

Monopoly

Dacă aveți copii ceva mai mari, care merg deja la școală, atunci veți dori probabil să le cumpărati un joc mai aproape de vârsta lor și care, de ce nu, să le dezvolte inteligența și creativitatea, sau alte aptitudini similare. Un exemplu de acest gen, din categoria jocurilor educative de pe site-ul bekid, îl constituie clasicul și celebrul Monopoly.

Monopoly este un joc economic cu zaruri, ce se joacă pe o tablă, inventat de un american șomer și care a devenit ulterior primul creator de jocuri milionar din istorie. Scopul lui este ca jucătorii să obțină monopolul asupra „pieței” și să-și ducă adversarii la faliment. Jocul este captivant datorită complexității sale și a simulării unor mecanisme economice din viața reală, fiind similar pe această cale seriilor Taycoon de pe calculator. Iar unul din motivele pentru care l-am ales este că eu nu l-am jucat niciodată, neștiind de el decât după ce am „crescut mare”.

Comments
  1. Maver

    Momentul ăla când îți dorești să fii fetiță și să ai o mamă ca tine. :))

    Ar fi fost bine să pună cortul în fața unui scaun, a unei mese sau chiar lângă un copil. Așa, nu-mi dau bine seama cât de mare e (ok, probabil scrie pe undeva pe la descrieri).

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: