Reduceri de Black Friday: biciclete

Pare ciudat să promovezi sau cumperi biciclete în prag de iarnă. Cu toate acestea, vă zic sincer că nu mă prea interesează niciunul dintre cele circa 85,000 de piese și accesorii auto, sisteme de tuning, jante și anvelope pe care MotorVip le va reduce cu ocazia zilei de Black Friday. Pentru că despre MotorVip voi scrie în acest articol. În schimb, pe principiul că omul deștept își face vara sanie și iarna car, m-am gândit să vă prezint câteva ceva inedit și original, adică biciclete. Poate vă fac cu ochiul.

bicicletă rocket

Primul model, o bicicletă Rocket model RKT050 din 2014. Având cadrul din oțel cu suspensie, frână de tip V din oțel, schimbător Sunrace pe față și spate, cu manete rotative, jantă dublă din aluminiu, și alte caracteristici pe care le puteți citi accesând linkul de mai sus. Eu nu mă pricep la biciclete dar mă tentează să-mi cumpăr una, iar asta arată mișto. Garanție 2 ani, preț 512 lei (cu TVA inclus).

bicicleta pliabilă

Următorul produs pe care vi-l prezint este ceva mai interesant și original decât bicicletele pe care le vdem zilnic pe stradă. Și aceasta este tot o bicicletă, dar pliabilă. Adică o poți plia și pune în potrbagaj, de exemplu. Sau poate într-un rucsac mai mare? Folding Bike 2022, model de anul trecut, cadru din oțel, jantă și frână din aluminiu, cântărește 16 kg, este garantată tot 24 de luni și poate fi a dvs pentru 609 lei, includând TVA-ul.

bicicleta bixby barbati

Dar poate nu doriți lucuri originale sau inedite. Poate vreți o bicicletă clasică, pentru călătorii și viteză, cu care să rupeți gura târgului (și să-i lăsați mască pe prieteni). Va trebui să dați mai mult, adică 1700 de lei, pentru această superbă bicicletă neagră Bixby pentru bărbați, cruiseră (click pe imagine pentru mărire). Și caracteristicile ei sunt peste ale celor două de mai sus, iar pe site scrie că prețul vechi era de 2000 de lei.

Dacă vreuna dintre aceste biciclete vă tentează, stați cu ochii pe MotorVip, pentru că pe data de 21 noiembrie se anunță reduceri la ele. De altfel, magazinul a informat că oferă fiecărui client care plasează o comandă un voucher cu o valoare de 3 ori mai mare decât valoarea comandată. Nu-mi cereți mai multe detalii că încă nici eu nu știu ce și cum, pot doar să vă spun că o să aveți aceste informații chiar la ei pe site la momentul potrivit.

Se apropie Black Friday și multe magazine o să se întreacă în promoții și reduceri. În articolele următoare o să ofer informații și despre alte magazine, din alte domenii.

Lasă un răspuns