Nunta de vis

Nunta, un eveniment unic, incarcat cu multa emotie si fericire! Fiecare dintre noi s-a gandit macar odata in viata la acest eveniment, incercand sa isi imagineze un cadru unic, de poveste.

Norocosi sau nu, traim o perioada a evolutiei din toate punctele de vedere, ceea ce inseamna ca putem da frau liber imaginatie, caci acum nu mai este nici pe departe atat de greu sa realizam o nunta la fel ca in filme. Tot ce avem de facut este sa analizam piata si sa ne indreptam spre ceea ce ne reprezinta. O parte important a acestui eventiment este constituita de locatie, invitati, meniu, vestimentatie dar ceea ce imi doresc sa dezvolt in acest articol este fotografia si importanta fotografului pentru nunta.

Am constatat in ultima vreme ca si in tara noastra tot mai multa lume a inteles ca este de o importanta majora sa rezonam cu fotograful de nunta. Care ar fi motivele pentru care am acorda atata atentie fotografului pentru nunta ?

Pai haideti sa facem un exercitiu simplu, imaginati-va ca va aflati pe o canapea, alaturi de sotul dumneavostra si au trecut peste voi mai bine de 25 ani, anii in care au aparut in viata dumneavostra copii, dar si nepoti. Pe canapeaua respectiva vii sa alaturat si nepotelul care doreste sa vada o alta latura a dumneavoastra. Ce poate fi mai frumos decat sa stai langa o persoana draga si sa rasfoiesti un album foto care sa ilustreze cele mai frumoase si intense clipe din viata ta, cum ar fi daca micutul ar putea interpeta stariile care v-au coplesit in momentul respectiv, din simplul fapt ca fotograful de nunta a reusit sa imortalizeze cele mai sincere si pure momente. Cred ca acest exemplu este sufiecient pentru a putea sublinia importanta unui fotograf de nunta dar si relatia pe care trebuie sa o avem cu acesta.

Pentru o colaborare optima as sugera o discutie in prealabil cu fotograful pentru nunta, comunicarea este cheia reusitei, deci sunt sigura ca si in cazul de fata functioneaza. Cautati fotograf nunta Bucuresti, aruncati o geana peste oferte si portofolii, apoi incercati sa intrati in discutie cu fotograful de nunta care vi se pare cel mai familiar, puteti alege dintr-o multime de fotografi de nunta, deci succes!

Lasa-ti imaginatia sa zburde, viseaza fara limite cand vine vorba de nunta ta dar in acelasi timp cauta din timp cel mai bun fotograf de nunti si vei vedea ca nunta ta poate ramane vesnic vie!

Lasă un răspuns