Utilitatea gărzilor de corp

Probabil ați văzut filmul The Bodyguard, din 1992, cu Whitney Houston și Kevin Costner. În el, Costner joacă rolul de bodyduard al unei cântărețe, portretizată chiar de Huston. Filmul a avut final fericit, pentru că, nu-i așa, ne referim la Hollywood și este vorba de un film. În viața de zi cu zi însă, lucrurile iau uneori turnuri dramatice. Și poate că știți decesul tragic al încă tinerei cântărețe, găsită fără suflare în cada de baie, la 11 februarie 2012. Printre cauze pare să se numere consumul de droguri, în special cocaină, luată cu puțin timp înaintea morții.

gărzi de corp

În viața de zi cu zi însă, nimeni nu este scutit de situații imprevizibile. Și nu trebuie să fii un mare cântăreț sau un avid consumator de narcotice pentru a avea un accident. Unele astfel de accidente nu pot fi prevenite. Altele însă, da. Să luăm un scenariu simplu: ai o fată la liceu, sau adolescentă, care obișnuiește să frecventeze cluburile de noapte și discotecile. Ca părinte, ar trebui să-ți găsești timp de ea, indiferent cât de ocupat ești, indiferent ce afaceri ai de condus, și să o educi corespunzător. În lipsa educației, ea este vulnerabilă la tot felul de influențe negative, și vă trimit să citiți nu mai departe de articolul precedent, în care prezint cazuistica traficului de carne vie de la noi din țară, dată chiar pe un post de televiziune. Totuși, chiar dacă fata este serioasă și educată, e posibil să apară accidente din cauze exterioare ei.

Cu toții știm că tinerii sunt plini de energie și că, atunci când se consumă alcool, oamenii încep să manifeste tendințe agresive sau chiar violente. Este și cazul acestor cluburi de noapte, unde deseori apar încăierări. Acum, pentru mine asta n-ar fi o mare problemă. Dar pentru un părinte care chiar își permite, și consideră că situația o cere, e bine de știut că există și în România firme specializate, ca www.elitebodyguard.ro, care pot oferi asistență pentru o anumită perioadă de timp, pază și protecție. Având agenți ce pot fi utilizați cu succes chiar la întâlniri de afaceri, ori când trebuie să transportați anumite sume mari de bani, și-mi vine în minte situația în care mergi să-ți ridici câștigul de la loto sau să cumperi un apartament.

Noroc că în orășelul meu de provincie nu prea am motive de îngrijorare din aceste puncte de vedere. Dar într-un oraș mare?

Lasă un răspuns