Cât costă o şedinţă de masaj erotic în Bucureşti?

Inundaţi de mulţimea saloanelor de masaj erotic de care ne împiedicăm la tot pasul, unii dintre noi şi-ar putea pune la un moment dat întrebarea: Bine, dom’le, dar cât costă o sesiune de masaj? Că vorba aia, poate avem şi noi o anumită vârstă, suntem adulţi. Şi ca atare organismul începe să se resimtă, la modul  că nu mai avem aceeaşi flexibilitate ca atunci când eram copii, ne mai doare un umăr, ne mai ia câte o ruptură de mijloc, muşchii ne sunt încordaţi aşa că ar fi o idee bună să ne îngrijim puţin de sănătatea noastră. Şi să participăm la o şedinţă de masaj. Erotic.

masaj erotic

Masaj erotic Bucuresti – MasajArtemis

Dar de ce erotic? vor întreba cârcotaşii. Pentru că nu ştiu cum să vă spun, o grămadă de tineri de-o vârstă cu mine, prieteni, cunoştinţe sau amici virtuali, au început să poarte ochelari. Nu mai e ca acum douăj’ de ani, când nu existau internet şi calculatoare. Acum stăm cu ochii în tablete, în telefoane etc încă de mici, aşa că cristalinul devine şi el rigid, după care acuitatea noastră vizuală scade. Şi deci ar fi o idee bună să avem grijă şi de ochi, să le oferim imagini frumoase şi să-i relaxăm. De aceea erotic.

Acum că am stabilit că un astfel de masaj este absolut necesar şi nu mai trebuie să ne simţim stânjeniţi când ne gândim la el, să purcedem la a sonda piaţa. În primul rând, ce puteţi face fiecare este să daţi o căutare rapidă pe Google, şi, mai ales dacă sunteţi logaţi pe contul Google, veţi primi recomandări din zona sau oraşul vostru. Dar ce blogăr aş fi eu dacă v-aş atrage aici cu un titlu şi apoi v-aş trimite să căutaţi pe Google? O să vă dau un singur exemplu, respectiv un salon de masaj erotic din capitală, de pe Costache Negri. Aşadar, să vedem.

masaj erotic

Cea mai nepretenţioasă şedinţă costă 200 de lei. Veţi vedea însă o tânără, probabil aleasă de voi, care vă va masa topless. Dacă o vreţi dezbrăcată complet de haine (că de inhibiţii sigur nu se pune problema), mai trebuie să scoateţi din buzunar 50 de lei. Pentru mici fantezii dulci, cum ar fi şampania, se mai taxează 50 de lei. Îndrăzneţii pot opta pentru două fete: este numai 350 de lei. Mai puneţi o sută şi în cameră apare a treia fată. Cam pe aici (450 de lei) se învârt cele mai scumpe variante: două maseuze la tine la hotel, un trio cu tine, iubita/soţia ta şi o maseuză la hotel sau voi doi, adică un cuplu, la sediul lor, dezmierdaţi de două fete. Mai există şi varianta cuplu + 2 maseuze la hotel, cu 600 de lei, dar să trecem peste (de ce ar fi hotelul mai bun decât sediul lor?).

Aşadar, multă flexibilitate, iar ca preţ, majoritatea variantelor sunt cuprinse între 200 şi 450 de lei. Iar dacă mergeţi de mai multe ori la ei şi folosiţi oferta 4 + 1 gratis, preţul scade la 160 – 360 lei.

Deci, când luaţi chenzina? 😆

Lasă un răspuns