Industrii de criză: videochatul

cameră videochat 1

Cum v-ar plăcea să lucrați într-o cameră ca cea din imaginea de mai sus? Este, desigur, o întrebare cu șurub, adresată fetelor. Pentru că serviciul în cauză implică să întrețineți conversații cu necunoscuți de pe net, să vă dezbrăcați și să faceți ce vă zic ei, în timp ce sunteți filmată de o cameră web. O meserie pe care multe românce au îmbrățișat-o, practicând-o fie în cadrul unei firme, fie la ele acasă. Bun venit în lumea videochatului!

cameră videochat

În vreme ce majoritatea activităților economice și a joburilor se resimt ca urmare a crizei prelungite și a situației deloc roz din țara noastă, există câteva industrii care totuși prosperă. Una dintre ele este industria sexului. Prostituția, se spune, este cea mai veche meserie din lume. Dar ea vine cu niște riscuri la pachet. Vinderea propriului corp, deși poate să-ți asigure prosperitate pe termen scurt, implică adeseori distrugerea sistemului de repere etice și morale, anularea șanselor la o viață de cuplu fericită și complicații de tot felul. Nu în ultimul rând, asupra ei planează spectrul dosarelor penale (căci din ce știu este ilegală la ora actuală) și al bolilor venerice.

cameră videochat

Nu același lucru se poate spune despre videochat. O activitate care și ea îți valorifică propria nuditate, dar în care nimeni nu te atinge fizic. Fanteziile erotice se petrec, eventual, doar în mintea celui care te privește. La ora actuală tot mai multe fete aleg să încerce acest job, iar bărbați din toate colțurile lumii plătesc sume importante pentru a le vedea dezbrăcate. Deși nu întotdeauna este vorba despre corp, afirmă unele practicante. Deseori cel din spatele calculatorului își dorește pe cineva care să-l înțeleagă și să-l asculte. O confidentă, cu care să poată vorbi orice. Astfel, dacă ești inteligentă, cât de cât atractivă și empatică/sociabilă, poți scoate mulți bani din acest tip de activitate fără să te murdărești fizic cu nimic, ba chiar făcându-ți prieteni și evoluând ca om.

camera videochat verde

Este videochatul lipsit de riscuri? Evident, nu. Cu puțin noroc, poți ajunge să-ți desfășori activitatea într-o cameră ca cele din imaginile alăturate, preluate de pe RosseStudio.ro. Dar poți nimeri la un patron care încearcă să te înșele, să te exploateze și să abuzeze de tine. Unii angajatori îți protejează identitatea iar site-urile cu care colaborează te expun doar vizitatorilor din SUA sau din alte țări străine. Dar nimeni nu îți garantează că un amic nu va intra într-o zi cu IP de proxy, dând peste tine (cunosc un caz). În plus, dacă nu ești suficient de matură intelectual, videochatul poate să-ți fie nefast.

cameră videochat

Una peste alta, este un job cu riscurile lui, dar din care ieși fără să-ți murdărești corpul, și cu un salariu, dacă ești bună, peste cel al multor posturi de conducere din alte domenii. Multe fete practică așa ceva cu discreție, fără a se supune oprobiului public. Poate și vecina de la 4, cu care te intersectezi în fiecare zi și pe care o saluți?

Comments
  1. Nu cred ca este un job usor dar macar ai recompensa financiara iar lucrul acesta te motiveaza.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: