Joburi alternative: videochatul

Lucrez, ca mulţi alţii, la o firmă de vânzări, pe calculator. Nu ştiu la voi cum e, dar biroului meu i-ar prinde bine o reîmprospătare de primăvară, un look nou, un design nou, o mobilă nouă. Şi chiar dacă s-ar realiza aceste lucruri, tot n-aş avea baie faianţată, cu duş, fotoliu sau pat unde să mă întând 5 minute. Şi mă consider un angajat competent, şi sunt conştient că nu toată lumea ar putea face ce fac eu la birou.

Ei bine, nu contează. Pentru că astăzi poţi reuşi în viaţă şi fără să ai studii superioare sau de specialitate, cunoştinţe avansate de ceva anume sau afinitate cu pachetul de produse Microsoft Office. Cu condiţia să fii fată, să nu ai inhibiţii şi să fii înzestrată cu un corp prezentabil. Nu, nu mă refer la a-l întâlni pe Irinel Columbeanu 2. Ci la a ateriza într-un studio de videochat.

cameră dintr-un videochat

Faceţi cunoştinţă cu FunkStudio. Locul unde cea mai naşpa cameră arată mai bine decât cel mai mişto birou de firmă în care am intrat eu vreodată. Cu 3 sedii centrale în capitală şi o istorie de 6 ani, studioul îmbie tinerele lipsite de prejudecăţi să-i calce pragul şi amatorilor de senzual să-i acceseze site-urile. Dar nu şi pe cei din România, căci am înţeles că astfel de studiouri, dacă sunt serioase, au grijă şi de imaginea angajatelor, oferind discreţie. Astfel, dacă nu eşti ceva mic hacker în devenire, care ştie să intre pe un site cu restricţie folosind un IP de SUA, fetele în cauză vor fi protejate de ochii indiscreţi ai vecinilor şi cunoscuţilor în general.

Şi nici salariul nu va fi în lei. Pentru că erotismul a constituit dintotdeauna o sursă nesecată de venit. Iar pentru asta, nu este necesar ca fata în cauză să-şi păteze conştiinţa sau principiile. Deoarece nu va întreţine raporturi intime cu clienţii, pângărindu-şi corpul. Singurele astfel de raporturi vor fi cele din mintea utilizatorilor de pe site. Un comprimis mai bun nici că se putea găsi.

Este de presupus că nu orice studio va fi ok (vor exista şi firme care vor încerca să te tragă în piept, ca în orice domeniu). Şi că jobul acesta nu poate fi abordat de orice fată. Dar, dacă dai peste o firmă ok şi eşti deşteaptă şi senzuală, poţi face mai mulţi bani decât am făcut eu vreodată. Lucrând într-un loc care arată mai bine decât apartamentul meu. Şi fără să dispui de cunoştinţele mele.

Una din micile ironii ale vieţii.

Comments
  1. Videochat legal

    Tinerele care vor sa practice aceasta meserie trebuie sa verifice mereu studioul, sa afle daca activitatea lui este legala si sa aleaga numai studiouri de videochat profesionale, unde totul e corect si transparent. Astfel, vor evita multe probleme.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: