A doua loterie a bonurilor fiscale va avea loc în iunie

Dacă faceţi parte dintre cei care au strâns bonuri fiscale lunile precedente, în speranţa că veţi câştiga premiul cel mare de un milion de lei dar n-aţi avut prea mult noroc, sau dacă sunteţi unul din fericiţii câştigători ai sumei uriaşe de 60 de lei, pentru că atât rezultă când împarţi un milion la peste 15000 de câştigători,1 am o veste bună pentru voi. Şi anume că Ministerul Finanţelor a decis să reia loteria mai devreme decât ne anunţase iniţial, respectiv luna viitoare.

loteria bonurilor fiscale

La această a doua ediţie a loteriei vor participa toate bonurile fiscale emise în perioada aprilie-mai 2015. Această extragere este de asemenea specială, urmând ca din iulie să se intre într-un ritm de o extragere pe lună, la care vor participa bonurile emise în luna precedentă. Cât priveşte posibilitatea de a se repeta faza cu câteva mii de câştigători, don’t worry, Ministerul plănuieşte să schimbe cumva regulile jocului, astfel încât să câştige maxim 100 de persoane. Unde ar mai fi momeala farmecul, în caz contrar?

Aşadar, continuaţi să cereţi bonul la casă, considerând că veţi contribui la o ţară mai puţin evazionistă, şi să aşteptaţi să vă pice o sumă de bani din cer, care eventual să vă rezolve toate problemele. Eu unul, vă urez mult succes!


  1. apropo de asta, e incredibil cât de multă lume poate cumpăra în aceeaşi zi marfă de o anumită valoare, iar noi ne plângem că suntem un popor sărac 

Lasă un răspuns