Ceva de vară, pentru femei

Unul din cele mai importante lucruri la un magazin de haine și în particular rochii, căci despre rochii online voi discuta în rândurile ce urmează, este, în umila mea părere, modelul ales. Modelul nu de rochie, pentru că evident ăsta primează, ci modelul ales să poarte acele rochii și apoi fotografiat. Iar mie personal îmi place de mor tipa care apare în majoritatea imaginilor de pe Helen Boutique.

Rochie albă Helen Boutique

Nu-i nici foarte slabă, nici foarte tânără, dar este super-frumoasă, matură, de dimensiuni potrivite (înălțime, greutate etc). Miile de reclame în care apar fete trase parcă printr-un ac, atât de subțiri că par a le sufla vântul și atât de machiate că par false, perfecțiunea întruchipată în imagini fotoshopate, mi-au dat o stare de puternică saturație, mergând până la repulsie. În contrast, pe Helenboutique văd femei reale, frumoase și naturale. Presupun că ăsta-i un lucru bun mai ales pentru cliente, deoarece au ocazia să vadă cum stă rochia dorită pe cineva care are un pic de bust, un pic de forme, adică pe o femeie normală, ca ele.

Și pentru că vorbim de ce puteți vedea, magazinul se mândrește cu faptul că rochiile achiziționate arată exact ca cele din imagini. Știți acele produse în care se specifică undeva mic la subsol: imaginile de pe site sunt cu caracter informativ? Probabil nu-i cazul aici. De altfel, fotografiile sunt cât se poate de naturale, beneficiind de semnătura artistului în partea de jos.

rochie HelenBoutique

Cât despre rochii, acestea se împart în mai multe categorii (casual, de club, de seară, elegante etc) și arată devastator. Prețurile nu sunt high-sky, cam în jur la o sută și ceva de lei, plus minus, urcând de la 70-80. Pe site există numeroase articole ce se află în promoție (cu reduceri uneori de peste 40%) și găsim chiar o categorie cu rochii ieftine. Nu știu dacă ține de furnizorii de materiale sau ceva, că mie îmi par la fel de minunate ca restul.

Astăzi, dacă intri pe un magazin online și faci o comandă, primești marfa acasă, prin curier, cu taxe de transport foarte mici sau chiar zero iar plata, dacă dorești, la livrare (ramburs). Deși în alte țări lumea cumpără foarte mult de pe net, în România oamenii încă sunt reticenți sau neîncrezători. În scurt timp situația se va schimba și la noi, deoarece netul anulează limitele fizice și face ca pe magazine de genul Helen Boutique să găsești articole pe care poate poate nu le-ai găsi în marketurile din orașul tău, fie deloc, fie nu la calitatea dorită, fie mai scumpe.

Lasă un răspuns