Personalizează-ți telefonul

Uşa maşinii se deschide şi din ea coboară o tânără îmbrăcată elegant, la costum, aşa cum de altfel te-ai aştepta de la un director regional. Te invită la masă în oraş, unde veţi discuta detaliile afacerii pe care urmează să o încheiaţi. Are o voce plăcută şi este politicoasă, dar are grijă să nu fie prea familiară cu tine, păstrând o anumită distanţă să-i zicem profesională, aşa că nu prea ştii cum să o abordezi. Cine este de fapt persoana din faţa ta şi cum să găseşti acea cale de a ajunge la ea, de a o face să-şi dea jos mecanismele de protecţie? Deodată, îi sună telefonul. Îl scoate din geantă şi observi că e îmbrăcat într-o husă Samsung Galaxy S6 multicoloră şi amuzantă, ce contrastează cu costumul şi atitudinea ei de până atunci. Şi brusc, ai răspunsul căutat: în spatele costumului şi a seriozităţii afişate, fata de lângă tine este o copilă nebunatică şi cu chef de viaţă. Zâmbeşti în timp ce mai sorbi o gură de cafea: şi de data asta o să semnezi un contract avantajos pentru firma ta.

husă galaxy 6 life

Desigur, povestirea este fictivă. Dar dacă ne putem alege hainele şi accesoriile vestimentare (sau de tip bijuterii) pe care să le purtăm, de ce n-am putea face asta şi pentru telefonul pe care îl folosim? Ba chiar mai mult, aş zice că putem să folosim mai multe huse pentru acelaşi telefon, în funcţie de contextul în care îl vom folosi. Unde să găseşti un magazin ce oferă suficientă diversitate din acest punct de vedere? Fără îndoială, există numeroase astfel de magazine. Linkurile şi imaginile din acest articol sunt preluate de pe unul dintre ele, şi anume Cavale.ro.

huse galaxy 6

Revenind la subiect, cred că o husă adecvată poate spune mult mai multe despre tine decât o haină sau nişte pantofi. Pentru că la pantofi, eşti relativ limitată în alegeri, şi trebuie să porţi ceva care să se asorteze cu restul vestimentaţiei sau care să se potrivească cu locul unde te afli. Dar telefonul este deja un obiect mult mai intim al vieţii noastre. Pentru că este instrumentul prin care luăm legătura cu fiinţa iubită, intrăm pe net, ne accesăm mailul, ne urcăm pozele pe Facebook, ne scriem mesaje private online. Din acest motiv, tindem să îl personalizăm într-un mod care să ne reflecte adevărata fiinţă. Iar acest lucru, cred eu, poate să ne dea un plus de frumuseţe şi strălucire, chiar feminitate, dacă suntem fete (eu doar observ, că sunt bărbat).

husă galaxy 6 wood

Cât despre Samsung, deşi majoritatea celor cu bani preferă iPhone, s-ar părea că noile modele sunt alternative redutabile la oferta Apple. Ba chiar am văzut un clip publicitar în care telefonul celor de la Samsung era prezentat ca element de clasă şi stil, care face diferenţa tocmai la o astfel de întâlnire de afaceri. În orice caz, pe Cavale găsiţi inclsiv accesorii şi huse pentru Samsung Galaxy S6 edge, adică ultimul lor model. Iar în rest, probabil că ţine de preferinţele fiecăruia. 🙂

Lasă un răspuns