Un magazin online cu anvelope

După cum toată lumea știe, un număr foarte mare de bărbați sunt pasionați de mașini. Această pasiune îmbracă diverse forme, de la memorarea cu minuțiozitate a unor detalii impresionante despre toate mărcile de mașini la care te poți gândi până la cheltuirea unor sume considerabile de bani pentru lucruri ce altora le pot părea lipsite de sens: adăugarea unei oglinzi mai fistichii, a unui sistem de iluminat cu halogen, ce  se activează când deschizi ușa șamd. O categorie însemnată este a celor care sunt pasionați de autovehicole mari: tiruri, camioane și alte asemenea, lângă care îi vedem că se fotografiază sau pe care le conduc în cadrul jobului lor. Dacă v-ați recunoscut în această ultimă descriere, atunci magazinul cu anvelope industriale despre care voi scrie în continuare s-ar putea să reprezinte un punct de interes pentru voi.

anvelope mitas

La momentul de față există nenumărate magazine (online sau offline) de piese auto. Dar industria pieselor auto are în general o mare problemă: diversitatea extraordinară a acestor piese. Fiecare mașină are modelul ei, anul ei de fabricație, tipul de motor, subtipul, etc etc etc, și nu poți înlocui o bucșă sau un rulment de un anumit tip cu un altul dacă nu este exact același model, submodel, tot. De această problemă suferă cam toate magazinele de profil, în special dacă autoturismul propriu nu este un model foarte popular sau suficient de nou. Magazinul pe care vi-l prezint în acest articol, și anume acvila-romania.ro, a rezolvat această problemă în mod simplu: s-a specializat pe anvelope. Adică a devenit foarte nișat. Dezavantajul este că nu veți găsi acolo faruri sau oglinzi retrovizoare. Avantajul este că dacă vă doriți niște cauciucuri indiferent de ce tip sau mărime, acolo aveți șansele cele mai mari să le găsiți.

Am numărat pe prima pagină 10 produse, și sunt peste 1200 de pagini. Toate cu anvelope. Faceți voi calculul. Indiferent că sunteți la volanul unui autoturism mic, al unui ATV, al unui camion sau al unei mașini industriale, există o categorie cu zeci de anvelope pentru voi. De iarnă, de vară, cu anumite dimensiuni (lungime, lățime și diametru) sau de la un anumit producător, ordonate după stoc sau după preț – puteți aplica orice filtru și selecta doar ceea ce vă interesează, utilizând opțiunile simple și explicite de căutare de pe site. Alte avantaje: garanție 2 ani, livrare rapidă și comenzi sau informații telefonice, numărul a afișat mare pe site.

tractor din lemn

Eu nu conduc ditamai juggernaut-ul, nu am nici măcar permis la categoria aia, dar pentru cei care vă construiți singuri tractorul sau adormiți și vă treziți cu volanul în gând, sper ca Acvila să vă fie de folos.

Lasă un răspuns