Cum să zbori gratis la Istanbul

De-a lungul zbuciumatei noastre istorii, noi, românii am fost mai tot timpul asaltați de cotropitori, la început romani și apoi turci. Și dacă tot am ajuns în situația de membri NATO cu drepturi depline și parte a unei Europe în general pașnice, am putea cel puțin să le întoarcem favoarea și să le vizităm orașele, asta ca să beneficiem și noi de frumusețile țărilor lor, nu doar ei de ale noastre. Dar n-ar fi cine știe ce revanșă dacă ar trebui să plătim pentru aceste vizite, nu?

Istanbul

Din fericire pentru voi, sunteți cititori SunLog. Blog pe care vă dau o veste bună: cu Aerolines poți câștiga un city break la Istanbul, gratis! Și chiar dacă introducerea este menită să vă aducă zâmbetul pe buze, concursul în sine e cât se poate de serios și simultan extrem de simplu. Premiile puse la bătaie de site-ul de turism Aerolines sunt după cum urmează:

  1. O mini-excursie de două zile, cu cazare, mic dejun și zbor cu avionul gratuite, pentru două persoane, la o dată aleasă de voi între 1 septembrie și 15 decembrie anul curent, în valoare de 2050 lei;
  2. Un set de trei trollere de voiaj de la un magazin de profil, în valoare totală de 1155 de lei;
  3. Un voucher care vă permite să cumpărați bilete din rețeaua Aerolines România / TUI Travel Center cu 300 de lei mai puțin.

Dacă veți fi fericitul câștigător al premiului I, veți împușca doi iepuri dintr-o lovitură. Pentru că Istanbul, alias Constantinopol, a fost la un moment dat (în perioada antichității) capitala Imperiului Roman, după care, mai prin 1200-1400, capitala Imperiului Otoman. O mini-vacanță acolo, în plus gratuită, e o perspectivă mai atrăgătoare decât cumpărarea unor bilete de avion pentru Roma, nu-i așa? 🙂

Mai multe detalii despre chițibușurile tehnice ale concursului puteți citi pe Blog Media. Aici mă rezum să spun că procedura de participare este foarte simplă: intrați pe pagina concursului, vă înscrieți cu contul de Facebook după care, opțional, le deveniți fan virtual, vă puneți un cover cu ei și invitați alte persoane să se înscrie. Toate acestea sunt opționale dar vă aduc mai multe șanse de câștig. În orice caz, vă ia probabil 5-10 minute ca să vă maximizați aceste șanse, cu mențiunea că dacă veți invita zilnic alți prieteni care se vor înscrie, șansele dvs de a câștiga vor crește.

Închei spunând că există nenumărate locuri frumoase pe pământ, pe care nu le vom vizita pentru că nu avem timpul/banii/condițiile. Așa că este, în opinia mea, o chestie minunată faptul că, iată, apar astfel de concursuri, organizate de diverse site-uri de turism, concursuri ce ne pot oferi uneori destinația mult-visată și altminteri inaccesibilă. În cazul de față, această destinație poartă numele Istanbul.

Lasă un răspuns