Un magazin minunat, în care veți găsi

Numai jucării. Se numește TOYZ (probabil de la Toy Zone? sau un plural stilizat al lui TOY – jucărie în lb. engleză) și are sediul în… nu contează, pentru că are site pe net. Articolele sunt grupate frumos pe categorii: jocuri logice de tip puzzle, jucării și rechizite pentru grădiniță, jucării de exterior etc. Ultima categorie îmi aprinde un beculeț, amintindu-mi de patinele atât de îndrăgite din copilărie. Din păcate, ele au fost și maximul în ce privește mersul pe stradă: n-am avut niciodată bicicletă. Ei bine, dacă v-aș spune că îmi place o tricicletă pentru copii de pe toyz.ro, v-aș minți: îmi plac aproape toate! Și cum să nu-ți placă, când arată ca cele din imagini?

tricicletă transporter - toyz

Pentru un băiat, bicicleta reprezintă poate cea mai tare jucărie posibilă, care în plus este și practică, îi permite să facă sport și îl ajută să se coordoneze și să se maturizeze. Adică, dacă ar fi să împărțim jucăriile în două: cele care te fac să pierzi timpul și cele care te ajută să-l folosești constructiv, bicicleta face parte din a doua categorie. Și sigur, dacă băiatul este un băiețel, tricicletă, pentru că nu va cădea de pe ea. În cazul unei fete nu știu, ar merita ca părintele să vorbească înainte cu ea pentru a-și face o prere despre ce-și dorește ea mai mult, având în vedere că fetele nu au acest spirit de aventură și pasiune pentru condus ca băieții. Dar cu un băiat mergi la sigur. Mai ales acum, când vremea de afară aproape că te invită la câteva ture.

Bineînțeles că există și triciclete mai serioase. De exemplu, vecinii noștri de peste Prut de profesie elevi au inventat o tricicletă autonomă, care funcționează pe baza energiei solare. Viteza este suficient de mare cât s-o facă adecvată drumului prin oraș iar dacă este complet încărcată, poate circula 6 ore fără oprire. Nu sunt singur dacă se încarcă și în timpul mersului sau nu. Oricum, kudos pentru moldoveni!

tricicletă fun blue - toyz

Revenind la ToyZ, mai găsiți pe el articole de înfrumusețare pentru gravide, mobilier pentru camera noului membru al familiei și alte lucruri în domeniu. Comanda se poate face online, livrarea acasă – printr-un serviciu de curierat rapid (posibil 24 de ore dacă plasați comanda până la ora 15) care de obicei este și ieftin. Mai ales la o jucărie de 200 de lei, 15 lei sau cât face drumul nu mai contează (și poate iese mai ieftin decât dacă o cumpărați din oraș, în caz că o găsiți evident). Plata se poate face și în rate.

Am trecut de mult de vârsta pe care Creangă o nara în Amintiri, dar și acum mă bate gândul, din când în când, să-mi iau o bicicletă. Chiar dacă de data asta nu pentru joacă.

Lasă un răspuns