Videochat în regim de freelancing

Un alt site prin intermediul căruia puteţi obţine mult-visatul job în domeniul videochatului este studio20.ro. Distinctiv faţă de alte firme sau site-uri de profil este faptul că prin Studio20 puteţi practica videochat la voi acasă. Afirmaţie aparent paradoxală, care ne poate face să ridicăm sprânceana: dacă vom face videochat la noi acasă, de ce mai avem nevoie de o firmă? Şi dacă ne angajăm la una, de ce lucrăm acasă? Lucruri care, nu-i aşa, trebuiesc lămurite.

videochat

Pagina din link începe prin a ne informa că videochatul practicat acasă este semnificativ mai puţin profitabil decât cel din studiourile specializate ale unei firme. Citind printre rânduri, înţelegem că lipsa de echipamente profesionale (există camere web de sute de lei), de training adecvat (aici incluzând atât trainingul psigologic cât şi trucurile pe care le poţi învăţa pentru a arăta mai bine şi mai ales pentru a capta atenţia clientului cât mai mult timp) şi lipsa de experienţă, combinate cu delăsarea ce poate să apară când nu avem un program fix duc la venituri cu până la 500% mai mici decât dacă am lucra într-un studio. Fair enough, completez eu.

Acestea fiind zise, Studio20 oferă totuşi posibilitatea ca doritorii şi bănuiesc că mai ales doritoarele să exercite această nobilă profesie la ele acasă, în două variante. Prima variantă este că sunteţi o persoană cu ceva experienţă în domeniu, deci cât de cât aveţi habar în ce vă băgaţi şi cu ce se mănâncă. Caz în care vă veţi asigura fără îndoială echipamentele necesare şi tot ce vă mai trebuie, ei urmând a vă asigura suport online non-stop, sesiuni de poze profesionale, materiale video etc. Intuiesc că prin intermediul unei firme veţi putea să apăreţi pe diverse site-uri cu o rată mai bună de conversie şi riscuri mai mici de a fi văzute de vecinul de la 4, deşi probabil că dacă nu-i prima oară când vă dezbrăcaţi în faţa unei camere web, veţi avea şi voi site-urile proprii. În orice caz, poate merită să apelaţi la o firmă ce oferă comisioane de până la 90%.

shower videochat

A doua variantă este a unei tinere care se decide cu inima cât un purice să păşească pentru prima dată în această fascinantă lume a chatului la calculator. De data asta, sunteţi invitate să lucraţi la ei timp de 6 luni, după care recitiţi varianta 1.

Videochatul este la ora actuală una din cele mai interesante ocupaţii şi, aş putea zice, prolifice, judecând după numărul de site-uri de profil cu care te intersectezi navigând pe net. Site-ul prezentat în acest articol are ca particularitate faptul că vă oferă un cadru de muncă în regim de freelancing, în propria voastră căsuţă. Lista rămâne deschisă.

Lasă un răspuns