De unde ai putea cumpăra un hidrofor?

Când vorbim de hidrofoare, ne referim la instalații ce asigură presiunea necesară în rețeaua de distribuție a apei dintr-o clădire înaltă, dintr-un bloc sau dintr-un întreg cartier. Din acest motiv, hidroforul pe care-l vom căuta nu este o jucărie sau un obiect de care să ne putem dispensa ușor și la care să facem rabat de la calitate. Dimpotrivă, vom dori să găsim un instrument serios, competitiv, de firmă, adecvat sarcinilor la care îl vom supune. Și ne putem aștepta ca un astfel de aparat să fie și scump.

hidrofor economy pk 60-22-57

Nu știu exact prețurile hidrofoarelor în ziua de azi, comparativ, dar un magazin de unde vă puteți cumpăra așa ceva este shop-EINSTAL.ro. Și, în cazul în care cerințele dvs nu sunt foarte mari, puteți obține unul pentru numai 339 de lei. Este vorba despre modelul de hidrofor economy PK 60/22, pe care-l puteți vedea în imaginea de mai sus. Având un debit de 2,4 metri cubi / oră, o putere absorbită de 620 W (cu absorbție 7 metri) și vas de 22 de litri, aparatul este produs de Tricomserv. Și, oarecum important, se află pe stoc. Zic important deoarece unele magazine folosesc o tactică parșivă, respectiv anunță promoții la anumite produse care însă, atunci când vrei să le cumperi, ca prin farmec au stocul epuizat. Ei bine, produsul nostru este, conform descrierii de pe site, în stoc.

Cei de la shop-EINSTAL au o pagină întreagă pentru hidrofoare cu vas inox, pe care eu le-am sortat în funcție de preț, crescător. Puteți să le sortați și după alți parametrii, cum ar fi numele, ratingul sau modelul, crescător și descrescător. De exemplu, cel mai scump produs din lista lor de la acea pagină (care conține nu mai puțin de 14 articole, ceea ce având în vedere că  nu vorbim de lucruri de 2 lei, eu zic că-i mult) este Hidroforul Calpeda MAXAM 204/60l GWS, care ajunge aproape de 1800 lei. Bineînțeles, are specificații pe măsură: putere de 800 W, absorbție 9 metri, debit de 4,3 metri cubi / oră și vas de 60 de litri, inteligent, GWS. Producătorul este, evident, Calpeda.

În linii mari, hidroforul este un fel de pompă ce asigură presiunea necesară alimentării cu apă a unei locuințe sau chiar a unui complex de imobile, modelele mai puțin pretențioase (și mai accesibile omului obișnuit) putând fi utilizate, presupun, atunci când ne construim o casă izolată de regia locală de apă sau când dorim să realizăm o instalație mai complexă, care să furnizeze apă potabilă în casă, apă pentru irigații în grădină etc. Iar unul din motivele care-l recomandă pe shop-EINSTALL aici este faptul că el comercializează o mulțime de produse nu numai de acest tip, ci din toată gama instalațiilor. Centrale pe gaz, lemne și curent, electropompe, armături, boilere, cazane, sisteme de încălzire în pardoseală, echipamente sanitare, sisteme de filtrare și lista poate continua. Așadar, mă gândesc că într-un astfel de magazin avem șanse mai mari să dăm peste un produs bun, ieftin sau adecvat nevoilor noastre, decât într-un magazin universal, de unde putem cumpăra atât ciorapi cât și televizoare.

Lasă un răspuns