Donald Trump ar vrea să închidă puțin internetul

Donald Trump

După ce a declarat că dorește interzicerea accesului musulmanilor pe teritoriul SUA, Donald Trump vine cu una și mai tare. Conform Huffington Post, acesta face apel la ajutorul unor “oameni de bine”, sau insideri, precum Bill Gates, să pună umărul la restricționarea, pe ici pe colo, a netului. În cuvintele lui:

Avem o mulțime de victime din cauza internetului. Trebuie să ne întâlnim cu Bill Gates și alții care înțeleg ce se petrece de fapt. Trebuie să vorbim cu ei ca, poate în anumite zone, să închidem într-un fel sau altul internetul. Unii vor spune: “Libertatea de exprimare, libertatea de exprimare!” Acești oameni sunt proști.

Da, Donald Trump dorește, în plin secol XXI, să închidă sau măcar să restricționeze internetul. Asemenea Chinei sau Arabiei Saudite? Nu știm, că n-a apucat să ne detalieze. În numele, nu-i așa, victimelor terorismului, aceast motiv atât de des scos din buzunar în ultimii ani, pentru a justifica abuzurile diverselor guverne și autorități.

Există unii oameni născuți în anii ’46, care la aproape 70 de ani vor începe să strige: “Jost internetul, jos internetul!”. Acești oameni sunt proști.

Lasă un răspuns