Președintele Mauritaniei acuzat că a întrerupt un meci de fotbal în minutul 63

Președintele Mauritaniei este acuzat că a întrerupt meciul dintre FC Tevragh-Zeina și ACS Ksar în minutul 63, ordonând lovituri de la 11 metri.

Mohamed Ould Abdel Aziz

Weekendul trecut s-a desfășurat un meci din cadrul Supercupei mauritane, între două echipe de club locale, la care a participat și președintele țării, Mohamed Ould Abdel Aziz. Spre stupoarea mulțimii, partida a fost întreruptă în minutul 63, la scorul de 1-1, și s-au acordat lovituri de departajare. Decizia a provocat furie în rândul mauritanilor, Abdel Aziz fiind acuzat că a intervenit în buna desfășurare a meciului, din plictiseală.

Președintele Federației mauritane, Ahmed Ould Abderrahmane, a dat o declarație în care a negat totul: „Infirm pe un ton categoric intervenția președintelui Rebpublicii. Decizia a fost luată din motive organizatorice, cu acordul președinților și antrenorilor celor două echipe”, a spus el. Ce chestiuni organizatorice, ne întrebăm noi?

Înainte de ’89, pe vremea lui Ceaușescu, în România riscai să nu vezi prelungirile și loviturile de departajare ale unui meci, pentru că depășeau cele 90 de minute de emisie alocate. În anul 2015, în Mauritania, riști să nu vezi nici măcar cele 90 de minute.

Comments
  1. asta inseamna sa conduci o tara cu mana de fier :))) nu ma ca unii nu-s normali la cap :))

  2. Maver

    Țara lui, legea lui. Ce FIFA, ce reguli? 🙂

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: