Ce sunt cadourile corporate

Pentru că nu activez într-un mediu de afaceri select, sunt multe noțiuni din lumea business-ului ce-mi sunt străine. O astfel de noțiune, cu care nu m-am prea întâlnit în trecut, este cea a cadourilor corporate. În esență, acestea sunt cadouri oferite într-un mediu de afaceri, de exemplu de către o firmă angajaților, cu diverse ocazii sau la diverse evenimente. Pentru exemplificare, puteți consulta pagina cu cadouri corporate Debonaire, un site ce-și propune să rezolve o problemă interesantă: unde găsim, ca șefi, administratori, manageri sau patroni, cadourile cele mai potrivite pentru situația noastră, și care să se încadreze într-un anumit buget?

cadouri

Într-adevăr, găsirea celui mai adecvat dar constituie adesea o provocare, chiar și în cazul cuplurilor sudate sau al relațiilor ce durează de ani de zile. Și dacă uneori nu știi ce să-i cumperi consoartei tale, cu atât mai mult vei avea dificultăți în alegerea cadoului ideal cu care să-i recompensezi pe angajații model sau, de ce nu, pe care să-l oferi unor parteneri de afaceri. Mai ales că aici ne ghidăm după alte reguli decât în cuplu, în particular cadourile business trebuie să fie sobre (dar nu exagerat), de bun simț (în raport cu gusturile unui mare număr de oameni sau al partenerilor tăi) etc.

Am putea, desigur, consulta diverse bloguri încercând să compilăm o listă cu idei de cadouri, dar procesul poate fi anevoios. Așa că au apărut astfel de site-uri, cum este debonaire.ro, care te scutesc de o grijă suplimentară și îți ușurează sarcina. Intri pe site și ai o listă cu tot felul de pachete pentru care poți opta. Nu mai trebuie să cumperi vinul sau lichiorul dintr-un loc, bomboanele din altul, parfumul din altul șamd – le ai pe toate adunate și ambalate într-un coș sau pachet frumos. În plus, băutura este rafinată și parfumul distins, astfel încât nici să nu te faci de cacao, nici să nu dai o groază de bani.

În fond, până la urmă tot din banii tăi plătești, chiar dacă tu faci pachetele, iar pe astfel de site-uri ai reduceri specifice, discounturi promoționale, bonusuri de fidelitate – pentru că sunt axate pe așa ceva. Debonaire de exemplu oferă și transport gratuit – oriunde în țară -, posibilitatea de a-ți personaliza cadoul, pachete tematice (de Crăciun, Mărțișor etc). În concluzie, ce sunt cadourile business sau cadourile corporate? O chestie destul de simplă, dacă apelezi la un site specializat.

Lasă un răspuns