Uneori, e bine să te apuci de ceva nou

Câteodată viața îți oferă, într-o singură zi, mai multe lucruri pe aceeași temă, ca și cum Universul ar face excepție pentru un moment de teoria probabilităților și ți-ar trimite niște semnale, sau pur și simplu s-ar amuza cu tine.

start

În primul rând, azi m-am întâlnit cu fostul meu șef și am aflat că ultimele evenimente de la firma unde lucrează l-au propulsat în funcție, așadar pentru el este un nou început, de bun augur. Fără nicio legătură cu asta, tot azi am primit un trackback pe un alt blog, de la SexulSlab.info. În prima secundă m-am gândit dacă nu cumva, Doamne ferește, cei de la Google au greșit niște setări, iar acum se pot trimite trackback-uri și de pe Blogger/Blogspot. Intrând însă pe articolul în cauză, mi s-a confirmat a doua ipoteză: Dana s-a mutat pe WordPress. A reușit să facă acest lucru păstrându-și nealterate url-urile articolelor de pe blogul vechi, așadar de reținut că întotdeauna e o idee bună să-ți faci blog pe domeniul tău, ca să nu îți pierzi toate adresele atunci când te muți. Cu ocazia asta, îi urez mult succes pe noua platformă!

În sfârșit, tot azi m-am decis să fac niște modificări fundamentale la SunLog, pentru că abia în ultima perioadă, uitându-mă cu o lupă, am observat niște lucruri despre funcționarea intimă a blogului, de care habar nu aveam. Adică, dacă pe Dana a început s-o “strângă” Blogger-ul, cam aceeași senzație începe să mi-o dea mie WordPress-ul. Dar despre asta cu o altă ocazie.

Fiecare zi este alcătuită din 24 de ore, care conțin, fiecare, câte 60 de minute. În fiecare zi există 1440 de momente de început și tot atâtea sfârșituri prin care, opaci, conservatori și cel mai adesea rezistenți la schimbare, trecem neîncetat.

Comments
  1. Din moment ce are totul intact… n-ar trebui sa fie schimbari, nu?! 🙂

  2. Ethos

    Nu am înțeles comentariul. Cine are totul intact?

  3. Foarte bun articolul.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: