Câteva modele de colțare frumoase

E duminică, probabil sunteți liberi și nu aveți ce face, așa că vă invit să admirăm împreună niște colțare moderne pe Unican.ro, asta așa, ca să ne clătim ochii, dacă nu avem bani să le cumpărăm. 🙂 Puteți da click pe imagini pentru a le vedea la dimensiuni ceva mai mari.

colțar

colțar

colțar

colțar

colțar

Prețul pentru variantele afișate mai sus oscilează cam între patru și șapte mii de lei, dar este vorba de niște colțare masive, moderne, care în plus sunt și extensibile. Le putem folosi în living, în dormitor sau în sufragerie, maximizând astfel spațiul din apartamentul nostru. Cel puțin asta susține un articol de pe casa-gradina.ro, care te învață cum să iți aranjezi mobila inteligent. Conform acestui articol, dimensiunea camerei nu este cel mai important factor în alegerea mobilei. În schimb, este mult mai bine să reușești să folosești spațiul existent în mod optim, iar utilizarea colțurilor, care adesea sunt ignorate, prin amplasarea unor canapele de colț sau colțare, sau chiar a unui pat/dulap lipit de colț, poate fi inspirată și salvatoare din acest punct de vedere.

Același articol ne recomandă să folosim fiecare cameră într-un scop al ei, de exemplu de dormitor, de living, de bibliotecă etc, să avem o piesă de mobilier centrală pentru fiecare încăpere și să nu aglomerăm camerele. Lucruri care par de bun simț dar la care uneori nu te gândești decât prea târziu.

Să revenim însă la colțarele din imagini. Cel mai mult îmi place primul model, care este un colțar Venice pentru living, cu prețul de pornire 5395 lei pe unican.ro. Îmi place mult alegerea culorilor, care îi dă o notă selectă, modernă și stilată, precum și forma și faptul că e masiv. Din păcate, colțarul nu are completate informațiile necesare pe site, în dreptul lui am găsit scris: „Aici se adauga descrierea produsului”. 🙂 Îmi mai place ultimul model, care este superb, dar care, datorită nuanțelor cromatice mai închise, nu se potrivește oricărei camere.

Navigând puțin pe site, afli că firma Unican a fost înființată în 1998, iar experiența este oricând binevenită când vrei să cumperi ceva, și că se ocupă în principal de mobilă la comandă. Asta arată că ei și produc, nu doar importă, și că putem să comandăm niște piese de mobilier personalizate după gusturile noastre. Dacă sunteți bucureșteni le puteți vizita direct sediul, pentru că au două magazine în capitală (și încă unul în Constanța). Altfel, puteți comanda direct pe net, prin intermediul site-ului.

Bucureștenii însă au un avantaj suplimentar foarte drăguț: Unican realizează proiecția 3D a mobilierului în mod gratuit, dacă alegeți să contractați mobila la comandă prin ei. În acest caz, tot ce trebuie să faceți este să vă prezentați la sediul lor cu schița camerei dvs. Deși o schiță poate fi trimisă fără probleme și pe net, alta e să discuți detaliile față în față cu producătorul.

Mai departe, mobila este realizată de ei, în fabrica proprie de la București, transportată de ei până la locuința cumpărătorului și, dacă acesta dorește, montată de ei.

Lasă un răspuns