Copilul tău, erou de poveste

Copil fiind, adoram desenele animate cu Batman, Spiderman, Superman și Hulk. Pe vremea aceea mă uitam la tot ce prindeam pe tema asta, căci oferta nu era foarte bogată. Uneori îmi imaginam că sunt un super-erou, că am o bază secretă, ascunsă undeva sub pământ, de unde coordonez diverse activități de salvare a lumii. Și ce mi-ar fi plăcut, pe vremea aia, să am niște costume carnaval Educlass, care să mă transpună în povestea preferată! Dar, din păcate, pe atunci nu exista internetul.

copil costumat în spiderman

Astăzi însă el există și, pentru cei care deja suntem adulți și avem la rândul nostru copii, poate fi folosit astfel încât micuții noștri să aibă parte de o copilărie mai frumoasă. Cu 12 mii de fani pe Facebook, Educlass ne oferă aceste hăinuțe sub marca costumelor de carnaval. După cum le zice numele, ele pot fi folosite cu succes în cadrul unor petreceri sau carnavaluri pe care le organizăm, de exemplu cu ocazia serbării zilei de naștere a băiețelului sau fetiței noastre. Pentru că nu este vorba doar de băieți, și fetițele pot beneficia de aceeași atenție și magie, îmbrăcând hainele unei prințese preferate, a unei sirene, a unui personaj feminin de basm sau a unei zâne. Cenușăreasa, Mulan, Elsa, Albă ca Zăpada, Scufița Roșie, Rapunzel și lista este departe de a fi epuizată, toate aceste personaje pot fi trăite acum nu doar într-un mod exterior, privindu-le cu adorație la televizor, ci și îmbrăcându-le hainele magice și minunate.

Costumele de carnaval pentru copii pot fi însă utilizate și în afara serbărilor sau petrecerilor, adică nu într-un cadru festiv, ci pur și simplu atunci când prințișorul sau prințesa noastră doresc să intre în pielea eroilor lor preferați. De altfel, presupun că o să trăiți pe pielea voastră acest lucru, în momentul când, după terminarea episodului din ziua respectivă a desenului animat, cei mici o să tragă de voi: „Mamă, tată, vreau să fiu Albă ca Zăpada! Unde e costumul meu? Unde sunt hainele mele de prințesă?”

Intrând pe linkul de mai sus, veți ajunge pe o secțiune cu 5 pagini de astfel de costume, fiecare pagină având 40 de articole. Așadar, aveți de unde alege. De notat însă că aceste costume sunt afișate implicit după topul vânzărilor; dacă vreți să le afișați după preț, puteți face aceasta. Livrarea are loc prin curierat rapid oriunde în țară, existând și o politică de returnare a produselor neconforme sau care nu vă plac (citiți cu atenție secțiunea respectivă pentru detalii). În afara costumelor menționate, Educlass comercializează și diverse jocuri educative pentru cei mici.

Lasă un răspuns