O idee de transport rapid și eficient

Rândurile următoare se adresează tuturor celor care au de adus din străinătate (sau, mai rar, de trimis acolo) diverse bunuri, utilaje, chestii cu gabarit, care nu merg îndesate într-o sacoșă și aruncate în portbagajul finului sau vecinei. Și o să vă prezint o casa de expeditii care vă poate rezolva problema în condiții, zic eu, avantajoase.

spedesa

Cu câțiva ani în urmă, am pus umărul la descărcarea unui camion ce aducea din Germania o serie de bunuri electrocasnice (mașini de spălat, frigidere etc) funcționale sau reparabile, care acolo au fost procurate foarte avantajos dar aici valorau foarte mult. Dacă aveți pe cineva descurcăreț dincolo, ideea unei astfel de afaceri probabil nu vă e străină, deoarece deseori, în țările civilizate, proprietarii abandonează astfel de bunuri care au doar mici defecte sau sunt învechite. Sau, poate, pur și simplu le-ați cumpărat rudelor niște cazane ieftine și bine făcute, ca să mă limitez la un exemplu banal. Cum le trimiteți? Că dacă faceți un calcul simplu, închiriatul unei mașini, trecutul mărfii prin diverse terminale, taxele vamale și tot tacâmul, adunate, depășesc costul achiziției acelorași cazane din România. Și atunci?

Faceți cunoștință cu Spedesa.ro. Firma se ocupă, după cum puteți deduce, cu transportarea diferitelor mărfuri și produse, inclusiv de tonaj mare. Diferența față de camionul lui Xulescu este că o fac în mod profesionist, organizat și eficient. Adică au deja rute stabilite, trasee într-o mulțime de țări europene, vorbim deci de transport international de marfa, așa că nu vor aloca o mașină special pentru cazanul dvs, ci vor folosi o mașină care deja merge pe acel traseu, aducând și alte lucruri. De aici vă poate rezulta un preț mai mic și o siguranță mai mare, că au șoferi special angajați pentru asta, și își cunosc jobul. Diferența față de alte firme de profil este că activează pe piață din 1998. Acum nu știu voi, dar eu parcă aș prefera să lucrez cu cineva care poate face dovada unei experiențe îndelungate în domeniu. Care îmi spune exact data încărcării și a livrării, care îmi aduce produsul în 48 de ore, care se ocupă de taxe, hârtii, vamă, tot. Eu doar le deschid deschid ușa când ajung.

Merge și la case mai mari, adică pentru firme care au de transportat diverse lucruri în mod regulat:

Lasă un răspuns