Pe ultima sută de metri la vot

Scriam în articolul de ieri că dacă nu votezi, în următorii 4 ani nu mai ai dreptul să critici pe blog administrația locală, să te plângi de gropi și neasfaltări, să spui cum ți-ar plăcea ție orașul. Ei bine, ghiciți cine era să nu mai aibă dreptul ăsta? 🙂 Da, exact: subsemnatul.

politică

Am avut treabă azi, deși a fost duminică, și am plecat din casă pe la 19:30. Am intrat val-vârtej în secția de votare, unde am votat rapid, după care m-am dus la Lidl, că duminica se închide la 20. Mno, până la urmă o să scriu și despre primar, numai motive să-mi dea.

Pe de altă parte, acum că s-a terminat campania, n-aș prea vrea să fiu bucureștean. Nu știu exact cum de oameni ca Firea prind atât de mult la public, dar nici cu propunerea PNL-ului nu mi-e rușine. Un PNL care, iată, a reușit să-și instaleze un președinte la Cotroceni. Alternative? Nu prea sunt.

E trist. Și cu toate astea, e necesar să votăm, pentru că a nu vota înseamnă a-i lăsa pe alții să decidă pentru tine. Și prin extensie, a nu te implica în politică echivalează cu a spune că nu-ți pasă cine și cum dictează ce taxe vei plăti la buget și cât de bine îți va merge. Este tiparul unei oi, căreia nu-i pasă cine-i cioban, și mă scuzați că o pun în termeni așa de duri.

Mă gândesc să-mi fac o categorie pe blog, pentru articole cu tematică sau despre politică. Pentru că dacă ai blog și nu scrii despre, oarecum e același tipar. Oarecum.

Tags:
Comments
  1. S-a instalat o marioneta la Cotroceni. Daca era ok marioneta probabil ca PNL-ul era mult mai sus. Dar si-au dat cu stangul in dreptul.

  2. Ethos

    Asta e și opinia mea.

    PS: De ce nu folosești o imagine de avatar? 🙂

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: