Un magazin online cu printuri și pliante

Dacă ești în căutarea unor pliante la prețuri mici, te invit să vizitezi site-ul celor de la HeadPrint. Pentru că au în dreapta un calculator frumos, pe care îl poți folosi la determinarea automată a costului pliantelor care te interesează. Introduci sus numărul de bucăți dorite, alegi apoi un tipar alb-negru sau color, poți seta dimensiunea A3, A4 sau A5, poți alege grosimea hârtiei, formatul sau numărul de îndoituri, iar la sfârșit dai click pe aplică și vezi prețul total, cu și fără TVA. Și pentru că momentan au un discount de 15%, al cărui cod (“digital15”) îl poți introduce în câmpul voucher al aceluiași calculator.

pliante

Mă gândeam ieri la faptul că în afara unor lanțuri mari de supermarketuri, cum ar fi Lidl sau Profi, am văzut din ce în ce mai puține plase personalizate. Pliantele și flyerele nu au dispărut dar alte lucruri printabile și personalizabile s-au împuținat. De ce? De ce ți-ai cumpăra, ca magazin serios, o plasă simplă, comună, în loc să cumperi una cu sigla firmei tale, sau cu un mesaj customizat pentru client? De ce să nu-i oferi un pliant gratuit, de tip flyer, sau o pungă cu inscripții, sau orice altceva care transmite un mesaj, spune o poveste despre magazinul tău, îi mulțumește și îl invită să te viziteze din nou?

Deși aparent simple și în orice caz ieftine, cred că impactul acestor printuri personalizate este destul de mare asupra cumpărătorului, care va observa orice iese în evidență, orice face notă separată. O plasă colorată și inscripționată se distinge clar de una comună, banală, și îți asigură simultan o reclamă vizuală gratuită, cumpărătorul folosind-o și în alte circumstanțe, în viața lui de zi cu zi. Iar dacă clientul nu intră în magazin, un pliant ieftin dar atractiv, strecurat în poștă, duce magazinul la client, constituind o oportunitate de a transmite niște informații utile celor care nu te cunosc.

HeadPrint este o firmă care de 10 ani împânzește țara cu astfel de produse. Indiferent că locuiești în capitală sau în alt oraș, dacă cauți un magazin online de unde să îți comanzi comod, din propriul tău fotoliu, pliantele necesare, magazin care să-ți ofere extrem de multă flexibilitate în conceperea lor, te invit să le faci o vizită.

Lasă un răspuns