Cât costă o canapea frumoasă

Articolul ăsta nu-i despre ce-a mai făcut cutare politician sau ce mai e nou pe bloguri, ci despre shopping. Mai exact, despre canapele ieftine, dacă ne luăm după titlul unei pagini pe care v-o arăt imediat. Sau despre canapele la preț mic, conform aceluiași titlu. Pentru că, în mod foarte amuzant, pagina cu canapele Kalenda se intitulează canapele ieftine la prețuri mici – cumpără online. Asta, desigur, pentru a obține ceva mai multe beneficii SEO. Că oricum, pe net de SEO ne doare capul, nu de pleonasme.

Produsele de pe Kalenda sunt, însă foarte mișto. Printre cele mai faine pe care le-am văzut recent, și am văzut câteva, pe mai multe site-uri, după cum ați putut constata dacă mă citiți, deoarece am scris despre ele. Ei bine, aici îmi plac aproape toate canapelele, începând de la cele mai ieftine, că se pot sorta după preț. Imaginile sunt un festin vizual, așa că vă pun și vouă câteva, să vă clătiți ochii și să decideți singuri, să nu ziceți că vorbesc de florile mărului:

canapea daria lux

canapea karo lux

canapea london

canapea possi lux

canapea sigma

sofa daria

sofa fino

Prețul merge de la o mie de lei1 până la aproape cinci mii de lei, media aritmetică fiind de 2484 lei2. După cum se vede din imagini, aspectul este minunat iar produsele se pretează, în linii mari, oricărui tip de cameră și locuință, ba chiar pot fi instalate cu succes și dau bine într-un birou modern, dacă avem nevoie de așa ceva acolo. Cele mai ieftine au saltele din spumă poliuretanică de înaltă densitate, așezată pe un suport de arcuri sinusoidale. Cele mai scumpe au structura din poliuretan de ultimă generație, cu celule ce permit aerisirea saltelei. Majoritatea sunt extensibile și au prefixul Lux. Cel puțin una dintre ele (ultima din imaginile de mai sus, ce arată ca un vapor) are încorporate boxe audio și orgă de lumini, putând fi conectată la diverse dispozitive atât prin cablu cât și wireless. Nu este extensibilă.

În rest, comenzile se pot face online, coletul vă ajunge în 4-8 zile de la plasarea comenzii pentru produsele pe stoc și 14-60 de zile pentru comenzile speciale. Vi se aduc până la ușa casei dar vi le montați singuri.

În concluzie, pe acest site găsești canapele mișto cam la 1000-2000 de lei. Ce-o fi pe alte magazine online, vom mai vedea cu alte ocazii.


 1. de fapt 999, dar îmi displac prețurile de tipul ăsta, oare mai au efect asupra cuiva? 

 2. chiar am calculat-o, adunând toate prețurile și împărțindu-le la numărul de canapele, adică 49 

Comments
 1. hmm… Apropo de advertoriale? 🙂

 2. Ethos

  Lol, zici că nu-ți plac? Eu nu mi-am cumpărat nimic de la ei, dar arată super.

 3. Ce să nu-mi placă? Advertorialele sau canapelele? 😀
  N-am nimic împotriva niciunuia, mai ales dacă-mi aduc beneficii! 😀

 4. Ethos

  Bre, canapelele! 🙂

 5. Buuuune rău!
  Despre canapele vorbim în continuare! 😉

 6. Ethos

  Ce să vorbim? Mai bine probăm una! Ești disponibilă? 😀

 7. Aoleeeu! Stai că m-am înecat cu o coajă de măr când am citit! Say again??? 😀

  Numărul 3 zic! :-))))

 8. Ethos

  Vezi? Asta-i diferența dintre un bărbat și o femeie! Un bărbat, la o asemenea propunere, ar fi zis: „Oricare! Da’ ce, mai contează canapeaua? O probăm pe care vrei tu!” 😀 Tu, în schimb, ai zis nr. 3! Uite, foarte frumos! 😀

 9. 😀
  Femeie hotărâtă, Rudia asta! 😀

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: