Cum arată un complex de apartamente modern

Nu știu dacă sunteți în temă cu prețul apartamentelor. Nu știu dacă locuiți în Brașov și nu știu dacă ați auzit de Isaran. E ok, pentru că nici eu nu locuiesc, nu auzisem de ei și nu am o perspectivă exactă asupra prețurilor din domeniul imobiliar. Dar cred că 91,3 metri pătrați înmulțiți cu 539 de euro ne dau puțin peste 2 miliarde de lei vechi. Adică nu cred, sunt sigur. Apartamente 2 camere la preț de garsonieră Brașov ar putea fi, fără probleme, titlul acestui articol. Să intrăm puțin în detalii.

cartierul rezidential Isaran - Brașov

Nu, nu voi vorbi despre despre criza ce a dus la scăderea prețurilor imobilelor de vânzare și nici de programul primei case. Ci despre o idee mișto. După ’89, dar cred că mai ales în ultimii ani, o serie de intreprinzători, cum sunt acești Dezvoltatori Imobiliare Brasov Cartier rezidential Isaran, au cumpărat spațiu într-o zonă foarte bună și s-au apucat să construiască blocuri sau case. Am văzut și la mine în județ, dar case, într-o zonă ce încă nu-i complet dezvoltată (dar va fi mișto să locuiești acolo peste 10-20 de ani). Aici însă avem blocuri cu apartamente, lângă Coresi Shopping Resort, cel mai mare centru de divertisment din Brașov. Ce a ieșit vedeți în imaginile alăturate (dați click pe ele pentru a le vizualiza la rezoluția maximă).

cartierul rezidential Isaran - Brașov

De ce e asta o chestie faină? Pentru că te muți într-un apartament spațios, cu două sau trei camere, dotat cu ultimele facilități, proaspăt construit și amplasat ideal. Apartamentele sunt izolate termic și fonic, au geamuri termopane cu trei foi de sticlă, centrală termică individuală în condensație, fundație rezistentă la seisme. Pe toate acestea le iei la un preț de ocazie, ei spun că cel mai mic din oraș. Datorită acestui lucru, ratele la bancă ajung să te coste mai puțin decât o chirie! Practic, bănuiesc că nu vei găsi prețuri similare decât la ceva imobile de ocazie, în care după aceea trebuie să bagi bani ca să le renovezi. Aici nu-i cazul, în plus pot locui câteva generații fără a trebui să facă lucrări de mentenanță sau de întărire a structurii.

cartierul rezidential Isaran - Brașov

Bun, acum cireașa de pe tort: preț unic pe metru pătrat. Adică nu ți se percepe o sumă diferită în funcție de cum plătești: tranșe, plata în avans, creditul Prima Casă etc. Suma e fixă și ți-o poți calcula singur, cunoscând suprafața apartamentului. Iar dacă vreți să vedeți de ce e lucrul ăsta important, vă invit să citiți experiența unei fete care a vrut să-și ia un apartament de vacanță în România și a renunțat. Pentru că locuința respectivă venea cu o serie de condiții la pachet, îndepând de la notarul ales de vânzător și terminând cu mobila pe care trebuia să ți-o cumperi după aceea, tot de la furnizorul de mobilă recomandat de vânzător, evident.

cartierul rezidential Isaran - Brașov

Cam asta e România imobiliară, de la o extremă la alta, de la cei care vor să te țepuiască până la dezvoltatorii serioși, care îți oferă prețuri oneste și condiții ultramoderne. De primii știam dintotdeauna, de ultimii am început să auzim abia recent. Și poate că ar fi bine să îi promovăm cât mai des.

Lasă un răspuns