Fotbal online, când te plictisești

Ce faci într-o zi ploiasă, de stat acasă, imediat după terminarea campionatului european de fotbal? Bagi un joc pe calculator. Ideal un Fifa, dar dacă n-ai (jocul în sine, cheful de ceva serios sau prea mult timp, nevrând decât să omori câteva minute), alegi un site online cu jocuri, că-i plin netul. În cazul ăsta, un site cu jocuri cu fotbal, bineînțeles. Ca cel din link, de ce nu.

joc de fotbal

Pe site sunt nu mai puțin de 36 de joculețe dedicate sportului rege. Au inclusiv Euro 2016, care evident că mimează recentul turneu, cu aceleași echipe, grupe, tot. Pe ăsta l-am încercat eu. Poți să respecți configurația oficială sau să modifici echipele din grupa ta. Controlul e simplu: te miști cu săgețile, șutezi cu A (scurt) sau cu D (puternic, cu boltă), schimbi jucătorul cu S. Nu mai știu dacă erau și alte taste că oricum m-am cam încurcat în minge și am luat bătaie. În apărarea mea, n-am jucat fotbal de mult. 🙂

Acum, ca să fiu cinstit, joculețul ăsta era prea simplu pentru mine. Am mai încercat unul, care era și mai simplu, și mai funny: echipa ta era formată dintr-un singur jucător, echipa adversă la fel! Și parcurgeai un fel de campanie. Din păcate, m-am enervat, și anume din același motiv: prea simplist, prea fără farmec să ai doar două-trei opțiuni cu care să controlezi fotbalistul de pe teren, prea slăbuț.

După care, bineînțeles, mi-am dat seama că aceste jocuri nu sunt făcute pentru mine, ci pentru copii. Și că tocmai mi-am petrecut câteva minute testând lucruri pe care aș fi trebuit să le testez când eram mic. Pe de altă parte, dacă încă sunteți pe băncile școlii și abia așteptați să treacă pauza, că doar n-o să vă recomand să faceți asta în timpul orelor, puteți încerca astfel de site-uri, pe care le puteți accesa gratuit, cu orice browser, fără să trebuiască să instalați nimic pe device-ul dvs.

Asta așa, ca să mai faceți o pauză din Angry Birds. 🙂

Lasă un răspuns