A scris cineva o carte cu numele meu

Mă rog, cu nick-ul meu actual, ca să fiu mai exact. Și nu a scris-o, ci a scos-o. A scos-o la vânzare. Am găsit-o pe Ocazii. Deci nu e vorba de o carte abia lansată, ci de una mai veche, din 1941, de 261 de pagini, pe care cineva o vinde. Proprietarul ei o vinde la mâna a doua, bineînțeles, dar susține că este într-o condiție foarte bună. Cartea se numește Ethos și este scrisă de un Al. (Alexandru?) Busuioceanu.

Ethos - Al. Busuioceanu

Un lucru foarte frumos, că s-a gândit cineva să scrie un roman, sau o carte de aventură (am găsit-o clasată și la rubrica asta), sau poate una filosofică, mediativă, cine știe, cu numele meu, înainte chiar ca eu să mă nasc! Oare ce o fi scriind într-însa? Nu m-ar costa decât 50 de lei să aflu. Prefer, totuși, ca nick-ul meu să rămână cu o aură de mister, chiar și pentru mine. 🙂

Asta așa, că tot mi-a apărut în feed și am găsit că-i o chestie amuzantă.

Tags:,
Comments
  1. Nu ca as fi fost enciclopedie si as fi stiut desi am fost tentata de mai multe ori sa caut acest cuvant insa … m-am luat cu altele. Acum chiar am facut-o si cred ca ti-ai ales bine acest nikename. Titul articolului, mi-a sunat ca si cum autorul cartii s-a inspirat de la numele tau 😀 ( cand eram mai mica, mereu ii spuneam tatei ca seamana cu mine, nicidecum ca eu seaman cu el)

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: