Brandul Nichiduță

Două lucruri vreau să vă zic în articolul ăsta.

Primul este legat de alegerea unui brand. Există un magazin online care se numește nichiduta.ro. Este un magazin destinat celor mici, așadar aici găsim în principal haine, jucării, piese de mobilier etc ce îi vizează pe bebeluși și pe copii. Întrebarea mea este legată de brand: cum vi se pare numele Nichiduță? Pentru că există în limba română cuvântul Michiduță, care știm cu toții că desemnează un personaj nu tocmai fast, este de fapt un diminutiv pentru Ucigă-l Toaca. Drăcușor, găsim semnificația în dexonline. Pe de altă parte, diminutivul are și un caracter jucăuș, iar schimbarea lui M cu N îl face mai benevolent, mai benefic, dacă vreți. Nichiduță: foarte potrivit pentru lumea copiilor, un pic riscant în opinia mea, dar poate tocmai de aceea cu potențial de a ți se imprima în minte. În orice caz, interesant.

saltea de înfășat rigidă

Dacă răsfoiești puțin paginile site-ului, să zicem așa ca pe ale unei cărți, o să găsești, cum menționam mai sus, jucării și alte cele. Pe mine m-a mirat însă pagina cu măsuțe pentru înfășat bebelușii, în sensul că habar nu aveam de existența lor. Dar după ce m-am uitat acolo (ca vițelul la poartă nouă) și într-un final m-am dumirit, da, cred că sunt o idee foarte bună, pentru că bebelușul trebuie așezat pe ceva când îl înfeși, iar utilizarea unui suport sau a unei mese adecvate îți poate ușura această activitate și o poate face mult mai eficientă. În fond, dacă îți permiți să-i acorzi toată grija și atenția iubitului tău prințișor (sau prințese), de ce nu ai utiliza niște saltele, bureți sau mese adecvate fiecărei situații, care îl fac atât pe el să se simtă cât mai confortabil, cât și pe tine să economisești timp și te scutesc totodată de nervii unei înfășări nereușite, când el plânge și se zbate? Sau am înțeles eu greșit și salteluțele în cauză se folosesc pentru cu totul altceva? 😆 În sfârșit, prețurile sunt accesibile, cam de 30 de lei în sus, dacă ai inspirația să sortezi produsele crescător după preț.

Și ăsta e al doilea lucru pe care voiam să vi-l zic: că vizitând astfel de magazine online găsești uneori produse interesante, de care poate nici nu știai înainte. Nu magazinele generaliste, universale, acolo nu găsești nimic care să te uimească, ci cele de nișă, cu un specific clar. Mai mult, găsești tendințele în acel domeniu, de care magazinele vor ține seama, pentru a-și vinde cât mai multe produse. În cazul de față, afli câteva tendințe pentru măsuțele de înfășat, direct de la furnizorii ce produc astfel de saltele. Și da, cred că nu am înțeles rău, pentru că aceste saltele au marginile laterale ridicate, ceea ce îl ajută pe bebe să nu cadă, și se pot așeza pe un pătuț special sau chiar pe masă, sau pe o altă suprafață plană (de exemplu, pe comodă). Sunt fabricate din materiale netoxice, relativ moi, proiectate pentru stabilitate și confort. Deci te ajută la înfășat.

Și acum vă las că am o treabă urgentă, respectiv vreau să dau un telefon, s-o întreb pe mama cum mă înfășa ea când eram mic și, de fapt, cum se înfășează un bebeluș. 🙂

Lasă un răspuns