Cine sponsorizează premiul Nobel?

La sfârșitul lunii iunie, peste 100 de laureați ai premiului Nobel au semnat o scrisoare deschisă adresată organizației Greenpeace, cerându-le membrilor acesteia să înceteze protestele împotriva alimentelor modificate genetic. În scrisoare se menționează că Greenpeace a evaluat greșit riscurile, beneficiile și impactul culturilor modificate genetic asupra vieții oamenilor.

franzelă

Semnatarii, cercetători și oameni de știință, susțin că „până la ora actuală nu a existat niciun caz confirmat de probleme de sănătate la oameni sau animale în urma consumului acestor alimente”. Dimpotrivă, au argumentat ei, orezul modificat genetic, spre exemplu, are efecte benefice, prevenind anumite boli legate de lipsa vitaminei A, la fel ca alte cereale și alimente îmbunătățite biotehnologic.

Eu am o singură întrebare: cine sponsorizează premiul Nobel?

Comments
  1. Hm…Încerc să nu par paranoică și să nu scot la înaintare „teoria conspirației”, dar e clar că multe lucruri cam scârțîie și ceva e putred nu doar în Danemarca…

  2. Ethos

    Păi cu Nobelul chiar că e clar. Că sunt artizani ai războiului care au luat Nobelul pentru pace, și nici măcar nu mă refer la președinți ai SUA și ai Rusiei. Până și pe Wikipedia există o secțiune de controverse. Eu întrebam că auzisem ceva de Soroș.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: