De unde cumpărăm un ascensor?

În cazul în care sunteți fericitul proprietar al unei clăduri cu câteva etaje sau responsabilul unei instituții publice și trebuie să instalați acolo un ascensor, vă invit să faceți o escală pe site-ul mpifma.ro, de unde puteți achiziționa atât ascensoare pentru institutii publice cât și pentru alte tipuri de clădiri sau utilizări.

Audi - Sidney, Australia

MP IFMA pare super-serios, din ce am văzut eu pe site – beton armat să zic așa: vechime de peste 55 de ani, prezență în peste 100 de țări, pe 5 continente. Așa că invitația mea se adresează persoanelor serioase. Veți lua legătura cu o firmă care produce nu doar ascensoare tipice ci și lifturi pentru marfă, elevatoare auto, scări și trotoare rulante. De ce plusez pe cuvântul seriozitate, în condițiile în care n-am cumpărat niciodată nimic de la ei? Pentru că știați care e legătura dintre sediul NATO din Bruxelles, Palatul Alhambra din Granada (Spania), diferitele magazine IKEA din Suedia, Franța, Spania, Anglia și Belgia, stadionul Arena Națională din București și Museum Vlaardingen din Țările de Jos, ca să dau numai câteva exemple? Ei, acum o știți. Peste zece milioane de utilizatori urcă sau coboară zilnic folosind unul din ascensoarele produse de această firmă.

Pe de altă parte, nu știu câți clienți din România își pot permite un parteneriat cu o astfel de firmă. De obicei clienții vor magazine serioase și au parte de țepe, aici e invers. Am fost astăzi până în centrul micului meu orășel de provincie și am trecut pe lângă fostul cinematograf. Zic fostul pentru că după revoluție n-a mai funcționat mult timp. O vreme a fost discotecă. Astăzi e pus un lacăt mare la intrare, alături de un mesaj cum că clădirea e monitorizată, pentru a descuraja eventualii hoți. Nu știu ce s-ar putea fura dinăuntru. Pe ușile din spate, tot închise, a început să crească iedera. Și mi-am amintit de spitalul de la noi, aproape falimentar, cu o ușă mare mereu închisă, pentru că ascensorul din spatele ei nu funcționează niciodată… Dar dacă voi nu locuiți într-un orășel mic de provincie și aveți nevoie de niște ascensoare la clădirea de care vă ocupați, cel puțin eu unul cred că posibilități de a cumpăra ceva ca lumea există.

Foto: Platformă/elevator la o reprezentanță Audi din Sidney, Australia. Imagine luată, bineînțeles, tot de pe mpifma.ro.

Comments
  1. Mno, la asta nu m-am gândit! Că eu stau la parter și nici „apropritar” de clădiri înalte nu-s.

  2. Ethos

    Nici eu. Dar cu siguranță că sunt. De fapt, când am scris prima dată despre site-ul ăsta, am fost foarte uimit realizând că până atunci nu mă gândisem niciodată la lucruri de genul cine produce lifturile. Dar scările rulante de la un magazin mare? Uite că sunt furnizori și în țara noastră.

  3. știi cum e? Unele lucruri îți sunt atât de la îndemână, încât nu-ți pui problema cine le face, unde, cum…Ele sunt acolo „de când lumea” și basta.

  4. Ethos

    Da, exact. Ai dreptate.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: