Programe de calcul salarial

Unde găsești programe de salarizare pentru angajați? Nu pentru că aceștia ar câștiga atât de mult, în economia românească de azi, încât nu le-ai putea calcula cu mâna venitul și indemnizația. Ci pentru că – lucru pe care îl cunoaște orice contabil – există o mulțime de taxe, impozite, legi, excepții șamd, de care trebuie să ții seama în aceste calcule. Nu pentru a te da mare că tu faci contabilitate pe calculator. Ci pentru că asta îți poate ușura foarte mult munca. Dacă ai o companie sau chiar o firmă mai mică și ești serios în ce privește contabilitatea ei, sau dacă ești tu însuți contabil și ai pe mâna ta mai multe societăți, vei avea nevoie de un instrument care să-ți automatizeze sarcinile.

calcul salarii

Eu te invit să arunci un ochi pe ciel.ro, mai exact la pagina cu programe salarizare Ciel, unde se află o posibilă soluție la problemele tale. Pentru cei care n-au auzit niciodată de acest nume, Ciel grupează o serie de aplicații sau programe salarizare, contabilitate, gestiune comercială șamd. Softurile lor sunt promovate ca fiind flexibile. Ceea ce, având în vedere caracterul lor universal (nu se adresează unei anumite firme în particular ci oricărei societăți sau companii), este un lucru credibil. La fel, ei le recomandă atât firmelor mici și mijlocii cât și companiilor mari. Din ce am văzut sunt aduse la zi cu ultimele modificări legislative prin update-uri iar pe pagina lor de Facebook, clienții care întreabă ceva primesc răspuns. Bonus, există variante demo gratuite.

Pentru că, în ziua de azi, nimeni nu mai face calcule cu pixul pe hârtie. Pentru că dacă le faci așa, ești supus erorilor inerente naturii umane. O zi mai lungă, o activitate mai obositoare, o cifră greșită îți pot da peste cap tot bilanțul contabil din luna respectivă. De altfel, dacă ne gândim puțin cum se țineau toate aceste date contabile acum 100 de ani, ajungem la concluzia că viața de economist este mult mai ușoară în secolul XI. Dar în acest secol, în universul cu programe salarii, există și alți competitori, nu-i așa? Bănuiesc că există o mulțime de tipuri de software salarii pe piață. Și atunci de ce Ciel?

Cam așa ar putea suna un început de reclamă pentru niște programe salarii, în caz că n-ați abandonat până acum lectura. Dar dacă n-au rămas decât persoanele interesate de acest domeniul, cu atât mai bine. Cam așa s-ar putea prezenta un produs de software salarii. Eu însă vă zic, mai simplu, că cei de la Ciel au acum o ofertă specială, conform căreia orice licență nouă vă aduce un an complet gratuit la abonament. O găsiți voi pe site dacă vă interesează și vă grăbiți. Poate unora le va fi de folos informația. 😉

Lasă un răspuns