Un site util pentru viitorii conducători auto

Dacă nu ați fost un elev strălucit în școală și dacă experiența luării unei note mari vă este străină, probabil că cea mai mare teamă pe care o aveți când faceți școala de șofer este să nu vă descurcați la examenul pentru permis. La cel teoretic, că la cel practic bănuiesc că vă e mai ușor. Ei bine, există site-uri speciale care vă pot pregăti și ajuta în vederea trecerii cu brio a acestui examen.

școala de șoferi

De exemplu, este posibil ca șansele dvs să se îmbunătățească considerabil, dacă veți completa niște chestionare drpciv în prealabil. Conform informațiilor de la secțiunea Întrebări frecvente, site-ul din link culege teste și întrebări date de-a lungul timpului la examenul oficial, împreună cu variantele de răspuns, răspunsul corect și explicații pe marginea lui. Răspunsurile au fost validate de numeroși utilizatori prin comentarii care vă sunt accesibile. Comentariile sunt cu contul de Facebook.

Trebuie să spun aici că aplicația este foarte cunoscută, de exemplu rubrica de întrebări frecvente are 1300 de comentarii. De acolo am aflat că chestionarele au fost dezvoltate pentru a corecta multe erori sau răspunsuri greșite de pe alte site-uri de profil, oferind astfel celor interesați un mediu de învățare sigur și eficient. Și când zic „mediu de învățare” mă refer inclusiv la secțiunea cu acest nume de pe site, ce vă oferă experiența unei sesiuni de examen, în care parcurgeți, rând pe rând, toate întrebările. Întrebări din care se vor alege și cele de la examenul oficial.

Sigur că există și alte secțiuni pe site, cum ar fi un curs de legislație sau regulamente rutiere, dar ideea pe care am reținut-o eu după ce l-am vizitat, pe scurt, este că te ajută foarte mult să te pregătești pentru examen, că are cam toate întrebările care s-au dat și se vor da la examenele oficiale, că te poți baza pe acuratețea răspunsurilor, că poți vedea comentarii cu explicații și experiențe practice și că, din ce scrie acolo, lumea e foarte mulțumită. Asta așa, la prima vedere.

Dar nu trebuie să luați ce zic io de bun, vă puteți face un cont și puteți începe să răspundeți la întrebări (bifând variantele corecte) gratuit, ca să vedeți singuri ce și cum. Vă trebuie doar o adresă de mail și o parolă (pe care s-o alegeți cu grijă, că n-o puteți schimba). Probabil doar accesul la setul complet de întrebări costă.

Mult succes!

Lasă un răspuns