Ziua orgasmului feminin

Am aflat via Facebook că astăzi, 8 august, este ziua internațională a pisicilor. Ceea ce este foarte frumos. Pisica, acest animal care a devenit stăpânul absolut al Facebook-ului, merită să aibă o zi a ei, nu-i așa? Și uite că o are, începând din 2002, la inițiativa Fondului internațional pentru bunăstarea animalelor și altor organizații de profil.

pisică

Aș fi putut trece mai departe dacă nu aș fi auzit, tot pe Facebook, că tot astăzi este și ziua orgasmului feminin. Cel puțin în Brazilia, conform ibtimes.com. Vedeți, parcă încep lucrurile să se lege: pisica, adică pussy, adică orgasmul feminin. Și noi îi dăm înainte cu mâța și ne filmăm mângâind animalul. Cred că braziliencele râd de noi, pentru că serbăm, ca proștii, aspectul profan al zilei, fără să-i înțelegem adevăratele semnificații.

Pe de altă parte, nici să fiu braziliancă nu mi-aș dori. Adică e adevărat că noi n-avem o astfel de zi, dar noi avem toate zilele din calendar. Tot anul e al nostru, și din cauza asta nici nu am nimic de comentat ca fetele din Brazilia să aibă o zi pe an, măcar una, încununare a 364 de zile de preludiu. Concluzia? Dacă sunteți bărbat, nu mergeți la jocurile olimpice din Rio de Janeiro, că nu-i de glumă.

așteptând orgasmul

Comments
  1. Aoleeeu! Deci nu-i cu pisici pe bune? 😆

  2. Ethos

    Nu, e cu pisici bune. 🙂

  3. Romanii daca nu se duc la Rio, si ma refer la cei care nu sunt sportivi, inventeaza ei Jocurile Olimpice ale Sexului 😀

  4. Pisici de pisici ???

  5. Ethos

    Și? Nu vă plac? 🙂

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: