Cum să ai lumină cu 12 Volți

Trăim într-o lume guvernată de 220 de volți. Serios, ăsta e standardul prizelor. După atâția ani în care tehnologia a evoluat, în care omul a ajuns pe Lună, în care avem sonde ce au ieșit sau sunt pe cale de a ieși din sistemul nostru solar, în care a apărut internetul – care a devenit o cultură, în care avem mașini electrice pe piață, în tot acest timp prizele au rămas la 220 de volți. Ei bine, adevărul e că au început să apară alternative și în domeniul iluminării. Și, ca să vă răspund la întrebarea din titlu, o bandă led rgb cumpărată de pe LED24 funcționează cu 12 volți.

bandă cu led cu lumină galbenă

Avantajele benzilor cu leduri, pe care magazinul online Led24 vi le pune la dispoziție în diverse forme și pentru diverse întrebuințări, cum ar fi: bandă led pentru cameră, bandă led rgb pentru mașină, bandă led cu telecomandă etc, derivă din însăși tehnologia de la baza ledurilor: acestea au o durată de viață mai mare decât sursele clasice sau tradiționale de iluminat, au o lumină plăcută, sunt prietenoase cu mediul și consumă mult mai puțină electricitate. În plus față de un bec simplu, o bandă cu leduri poate crea și o atmosferă specială în locul unde este montată.

Gândiți-vă de exemplu la un hol din apartamentul vostru, hol pe al cărui tavan se află dispuse, de-o parte și de alta, două astfel de benzi ce conțin foarte multe beculețe mici, cu led. Folosind o telecomandă puteți regla intensitatea luminii, sau puteți cumpăra o bandă cu senzor sensibil la mișcare, care aprinde becurile ori de câte ori trece cineva prin acel hol. Nu ar fi o chestie? În plus, nu-i obligatoriu ca lumina să fie albă, puteți opta pentru benzi de culori diferite. Cea din imaginea de mai sus, de exemplu, este galbenă și poate fi folosită atât în locuințe cât și pentru a vă decora sau „tuna” mașina.

O puteți cumpăra de pe led24.ro, alături de alte produse de acest tip. Dacă știați site-ul, ați observat poate că și-a schimbat recent designul.1 Tema veche era cu butoane mai bulboase, mai în relief, noua temă e plată, cu un aspect simplu și frumos, mai în ton cu noua interfață a Windows-ului dacă vreți, și mai ales foarte elegantă. Există, bineînțeles, și acum posibilitatea de a vă abona la noutăți sau de a sorta produsele după cele mai noi, cele mai cumpărate, cele care au reduceri etc.


 1. la fel ca Digi24 

Comments
 1. sotul meu si-a montat o astfel de banda LED sub birou in zona aceea unde vine tastatura, ca sa poata vedea tastele fara sa aprinda lumina si sa tip la el.

 2. Ethos

  Lol. Eu n-aș folosi-o la asta, pentru că țin lumina aprinsă seara, când sunt la calculator. Dar eu nici nu sunt însurat. 🙂

 3. lamid2016

  Oare mai sunt persoane care se gandesc prima data la ce ma gandesc eu cand vad aceste benzi led? 😀 o lumina rosie… Dar, hai sa gandesc si a doua oara si sa declar ca mi se par super, utile si ingenioase.

 4. Ethos

  O lumine roși de care? De club de noapte sau cum? 🙂

 5. 😀 Nu-mi cere detalii ca am o imaginatie bogata in privinta asta.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: