Cutiuța cu rochii de vis

În al treilea articol de săptămâna asta dedicat rochiilor vreau să vă prezint un site care iese din tiparele obișnuite ale magazinelor de pe net cu rochii de seară în particular și haine de damă în general. Este vorba despre Dressbox.ro. Magazinul oferă o varietate impresionantă de rochii de toate mărimile și culorile, ieșite din mâinile unor designeri celebrii. Rochiile de seară de pe Dressbox se pot adapta oricăror nevoi, evenimente, preferințe și tipologii. Pot fi sobre sau senzuale și provocatoare, lungi sau scurte, mulate sau largi, urmând diferite stiluri și tendințe de fashion. Toate însă au în comun un singur lucru: sunt foarte frumoase.

Iată mai jos doar câteva modele care mie, ca bărbat, mi-au plăcut foarte mult, și vă invit să le admirați pe toate intrând pe pagina cu rochii de seară a acestui magazin superb:

rochie lungă Marchesa Voyage

rochie MICHAEL Michael Kors de lungime medie

rochie Notte by Marchesa de lungime medie din organza plisata

rochie nude Blumarine cu motive florale

rochie RED Valentino din tulle cu paiete - fata

rochie RED Valentino din tulle cu paiete - spate

rochie stralucitoare Terani Couture

Evident, pentru fiecare model de rochie de seară există mai multe poze, din față, spate, profil, semiprofil etc. Dar asta nu e tot! Unele articole au și scurte clipuri video, în care protagonista se întoarce ușor, astfel încât o putem admira să zic așa „live”, natural. Chestia asta e o noutate pentru mine, n-am văzut-o până acum nicăieri în altă parte și o trec la elemente ingenioase și bile albe, deoarece dacă o imagine conține o mie de cuvinte, atunci un filmuleț conține o mie de imagini, în funcție bineînțeles de durata lui și de numărul de cadre pe secundă. 🙂 Cu alte cuvinte, rochiile în cauză se pot admira mult mai bine într-un astfel de clip decât într-o banală fotografie.

rochie Herve Leger

Dressbox a luat ființă acum doi ani, adică în 2014, din pasiune pentru modă și pentru a veni în întâmpinarea femeilor care, oricât de mare le-ar fi garderoba, doresc permanent ceva nou și inedit pentru următorul eveniment. Hainele de pe site vă deschid accesul la moda internațională de top. Dar cum să ți le permiți? – vă puteți întreba. Ei bine, și aici este un alt element foarte interesant, toate rochiile de pe Dressbox se pot închiria, la o fracțiune din prețul lor de raft, adică de cumpărare. Asta înseamnă că pentru o sumă mult mai mică decât dacă ați achiziționa rochia, o puteți obține timp de 4 zile și folosi la evenimentul dorit, după care trebuie să o returnați.

Avantaje? Păi o diversitate mult mai mare în vestimentație, o strălucire permanentă la fiecare ieșire pe care o faceți, cu niște rochii fabuloase, de firmă, pe care nu dați foarte mulți bani. Nu-i mai bine decât să-ți cumperi niște rochii de unică folosință, care oricum să coste mai mult și să nu fie la fel de frumoase? Gândiți-vă: nu doar că veți avea tot timpul cele mai splendide rochii, dar permanent veți fi cu ceva nou, nu veți purta aceeași rochie de două ori niciodată, și toate acestea cu niște costuri semnificativ mai mici decât dacă ați fi cumpărat efectiv produsele respective, raportat evident la calitatea lor.

Bonus, dacă luați o prietenă cu voi (sau îi trimiteți o invitație prin mail, direct de pe site, că treaba funcționează și online, nu trebuie să fiți bucureștence) iar aceasta închiriază orice model de la ei, primiți un voucher de 30 de lei, valabil în următoarele trei luni.

Comments
 1. Eu sunt pro inchiriat rochii si tinute speciale in general. Mai ales pentru doamnele care merg des la party-uri, e mult mai ok sa inchirieze o rochie decat sa cumpere una la fiecare 2 saptamani.

 2. Ethos

  Asta da. Mie mi-a plăcut și faptul că au acele clipuri video, e ingenios.

 3. Mi-am ales doua rochii, se poate? 😀 http://www.dressbox.ro/rochii/basix-black-label-bx18.html sau asta http://www.dressbox.ro/rochii/asos-as04.html 9 nu pot sa vad clipul “Video format or MIME type is not supported” . Si bineinteles ca am insista, si bineinteles ca am ajuns pe Flickr, si bineinteles ca acum sunt preocupata sa imi fac profilul, si bineinteles ca nu stiu daca am nevoie sau nu dar sunt si eu MOT. 😀

 4. Ethos

  Flickr e un loc unde poți salva imagini și scurte clipuri video. A fost cumpărat de Yahoo, deci se poate lega de contul de mail de pe Yahoo.

  Clipul ar trebui să meargă. Încearcă și de pe alt browser.

 5. Eu am cont pe photobucket de ani de zile, nu stiu daca mai are rost sa-mi mai deschid si aici. Sau stii tu ceva, ce nu stiu eu 😀 ( am poze acolo pe care nu as vrea sa le pierd)

 6. Am vazut clipul pe Chrome

 7. Ethos

  Nu știu cum e cu photobucket. Pe Flickr ai 1 TB gratis. Asta înseamnă mult spațiu (o mie de GB).

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: