Încălțăminte din piele, pentru femei

Deoarece a venit toamna, poate v-ar interesa un magazin online cu încălțăminte de damă. În acest sens, vă invit să admirați niște botine de damă pe pantofiplus.ro, unde veți găsi nu mai puțin de 198 produse din această categorie. Fie că sunt cu toc cui, pătrat, retro, platformă sau toc și platformă, înalt sau nu, indiferent de culoare, mărime și alți parametri, toate botinele de pe Pantofi Plus par să aibă un lucru în comun: faptul că sunt făcuți din piele naturală.

ghete de damă sport, pictate

Prețurile sunt cam între 240 și 360 de lei. Faptul că nu găsim produse de 30 de lei poate indica niște criterii înalte de calitate, adică o aplecare a celor de acolo spre produse bune. Mă rog, eu nu am cumpărat, dar din ce se vede acolo, sunt chestii frumoase, menite să îți vină la perfecție pe anatomia piciorului, adică să fie confortabile, nu să te agreseze, și să te facă să te simți bine. Am găsit informația asta în pagina Despre Noi, unde își publică un fel de scrisoare de intenție, dacă vreți. Intenția ca toate fetele și femeile care comandă de la ei să fie minunate. 🙂

Revenind la produse, nici pagina cu ghete damă nu este mai prejos, deși unele produse se suprapun. Ceea ce este normal, dacă ne gândim că există ghete ce pot fi considerate botine și invers. Modelele impresionează prin diversitate, originalitate, stil și culoare, cei de la Pantofi Plus și-au dat seama că oamenii (și cu atât mai mult femeile) au gusturi diferite iar succesul constă în satisfacerea tuturor acestor gusturi. În imaginile din articol aveți două astfel de modele, care mie personal îmi plac mult.

botine cu șiret și piele întoarsă

În primul caz avem niște ghete sport, pictate, care sunt foarte șic pentru purtatul în oraș, după părerea mea. Prețul lor este de 360 de lei. Botinele roșii din a doua imagine sunt din piele întoarsă și au șireturi, costând 349 de lei. De remarcat o chestie mișto: ambele ghete ilustrate aici pot fi comandate în orice culori. Dacă asta e valabil pentru toate produsele de pe site1, atunci putem zice că e un avantaj destul de mare, deși n-ar strica să vedem poze cu mai multe culori pentru același model. Dacă am un reproș sau o bilă neagră pentru ei, e faptul că la prețul ăsta transportul putea fi gratuit, dar nu este, decât dacă comandați două perechi.

În concluzie, dacă vreți niște încălțăminte din piele box, piele lăcuită sau piele întoarsă, vizitați acest magazin, pentru că s-ar putea să găsiți chestii frumoase.


 1. ulterior am aflat că da, încălțămintea fiind făcută la comandă!! 

Comments
 1. Nu fac parte din categoria oamenilor cu mare dare de mana dar nici nu as cumpara ghete sau pantofi la 30 de lei. In doua saptamani ar trebui sa imi cumpar altele si asa nu fac nici o afacere. Mai bine dau cat trebuie pe ceva din piele si port 2-3 ani.

 2. Ethos

  Acestea sunt și făcute la comandă, în ce combinație de culori vrei tu.

 3. A venit toamna, incalta-ma cu ceva…. Imi plac botinele astea si cu drag le-as purta 😀
  http://www.pantofiplus.ro/botine-online-dama/botine-dama-piele-elegant-floral-d5-orice-culoare.html

 4. auzi, da încălțîminte pentru dame din piele nu au? 😀 Că tot mi-am adus aminte de nișt ciudățenii de exprimare în frumoasa limbă maternă! 😀
  Ia să arunc și eu un ochi!

 5. Ethos

  Lămâița Petre:

  Sunt faine.

  Rudia2014:

  brânză de vaci cu gust de vanilie 🙂

 6. Daaa! Am fost și pe acolo! :-))))

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: