Produse de igienă ieftine

Eu locuiesc în provincie, într-un mic oraș înconjurat de diverse sate și comune. De când și-a făcut Lidl magazin la noi, zilnic vin o grămadă de oameni din împrejurimi să-și facă cumpărăturile pentru săptămâna sau luna următoare. Dar totodată vin și diverși patroni mici sau mari, ai unor magazine de pe sate, care cumpără din Lidl produse din toate categoriile, începând cu prosoape, detergenți, hârtie igienică și terminând cu fructe și legume. Sau invers, după cum preferați să le ordonați. Le cumpără, le încarcă în mașinile lor și le duc la magazine, unde le vând la un preț ceva mai mare.

produse de curățenie și igienă

Probabil că treaba o fi rentabilă, altfel n-ar veni. Comparativ cu alte magazine, prețurile *unor produse* din Lidl sunt foarte mici. Totuși, există și alte soluții. În acest sens, vă recomand să dați o tură pe site-ul celor de la delphionline.ro, care se ocupă cu produse de igienă. De exemplu, puteți intra pe prosoape de hartie pliate. Scrie „de hârtie” dar majoritatea sunt din celuloză, la un preț de circa 2 bani / bucată de prosop de unică folosință. Bine, ele sunt la bax, un bax are 20 de pachete, un pachet 200 de bucăți, baxul costă 80-90 lei, gen. Asta cred eu că ar fi o achiziție destul de bună pentru orice magazin, că prețul este undeva la limita de jos și nu consumi tu benzină să mergi cu mașina după ele, le primești acasă.

Pe de altă parte, le poți comanda și individual, pentru uz casnic, dacă ești dispus să dai 80-90 de lei o dată (comanda minimă este de un bax). La fel cum tot pentru uz personal poți comanda un set de hârtie igienică ForYou, din celuloză, cu două straturi fine, extra-albă, la prețul de 68 de lei pe bax. Asta vine cam 8,50 lei pe pachet, pachetul având 10 role de câte 15 meitri x 10 cm. Vă dau toate aceste detalii ca să puteți compara cu ce aveți prin casă sau ce cumpărați uzual, o să vedeți că prețurile sunt destul de avantajose, după cum ziceam mai sus.

Uitându-mă pe site, m-am gândit că astfel de produse pot fi folosite inclusiv în domeniul hotelier. Numai bine, după aceea am intrat pe blogul lor: în ultimul articol (publicat pe 8 septembrie anul curent, deci săptămâna trecută) scrie că se fac 5 ani de când au avut prima comandă pentru produse de hârtie (exact prosoape pliate, hârtie igienică, ce vă ziceam anterior) din partea unei mari companii hoteliere. O companie hotelieră jucător pe plan mondial, care colaborează cu ei de 5 ani, care deci are încredere în produsele lor și în parteneriatul cu ei. Prin urmare, eu consider că pot fi recomandați fără probleme, chiar dacă, zic ei în pagina Despre, sunt „relativ noi” pe piața de distribuție.

Tot de pe „Delphi – Clean & More” se pot cumpăra și detergenți pentru felurite întrebuințări, de la spălat rufe până la spălat vase sau pardoseli, la prețuri imbatabile, detergenți profesionali, folosiți pe scară industrială, sau instrumente și echipamente de profil. Firma respectivă oferă și servicii de curățenie la domiciliu, dacă aveți nevoie.

Comments
  1. se pare ca sunt foarte bine aprovizitionati, au aproape toate produsele pe care le folosesc si eu.

  2. Ethos

    Eu nu cunosc multe mărci de acolo dar unele sunt nemțești, cu tradiție. Noi suntem obișnuiți cu detergenți și chestii de supermarket, eventual și scumpe.

  3. Chiar nu stiam ce detergent pentru parchet sa cumpar acum dupa zigraveala. Chiar daca am protejat cu folie si nu e mizerie de la raschetat, zugravit… bla bla mai stiu eu ce, s-au perindat totusi niste picioare si pachete si cate si mai cate. Nu am parchet laminat am parchet natur. Mi-a atras atentia detergentul profesional ptr parchet.

  4. Ethos

    Eu nu le-am probat (încă) dar cred că sunt profi. Dacă îți cumperi, să lași și un feedback cu impresiile de după. 😉

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: