Rochii cu stil, pentru mirese pretențioase

Tot din categoria vestimentație pentru femei, vă supun atenției niște rochii cu stil, pentru viitoarele mirese. Unde prin stil să înțelegem clasă, adică nu orice rochii de mireasă, ci rochii de mireasă de firmă, mărci cunoscute, ca Mori Lee, Madeline Gardner, Victoria Jane și Ronald Joyce. Nume consacrate de care probabil că ați auzit dacă vă învârtiți prin înalta societate dar pe care nu puteați pune mâna așa ușor în România. Ei bine, iată că acum se poate, prin intermediul site-ului avangardebrides.ro.

Mori Lee Bridal

De exemplu, cum vi se pare rochia de mai sus și ce cuvinte vă vin pe buze la vederea ei, în afară de „superbă”? Este din colecția rochii de mireasă sirenă de pe acest site. Da, arată minunat, dar și prețul este pe măsură: 5450 de lei. 🙂 Așadar n-o să mă vedeți vorbind în continuare de promoții, puncte de fidelitate, transport gratuit sau alte asemenea lucruri, pe care vi le mai semnalez uneori când prezint câte un magazin online. Pentru că fetele care vânează discounturi și reduceri nu-și vor lua rochia de mai sus, în mod cert. La fel cum nu-și vor permite modelul următor de Ronald Joyce Amira, din colecția rochii de mireasă prințesă de pe același site, la prețul de 6440 lei:

Ronald Joyce Amira

Pe de altă parte, fetele care obișnuiesc să se îmbrace cu haine elegante, de firmă, care frecventează cluburi selecte și care vor să iasă în evidență, vor aprecia desigur finele modele în nuanțe white, ivory și silver, pe care nu le poți procura din orice magazin, prețul fiind, în cazul lor, un avantaj, un semn distinctiv, o garanție a faptului că rochia lor va fi incomparabilă cu oricare alta și, indiferent de mediul din care provin invitații și mai ales invitatele, toți vor rămâne impresionați de această alegere. Bonusuri care se adaugă la cel principal, adică frumusețea, strălucirea și rafinamentul acestor rochii absolut mirifice, pe măsura unicității momentului în care două ființe umane de sex opus își unesc destinele. O rochie ce va rămâne imprimată pe dispozitivele foto ale tuturor celor prezenți și care va fi privită admirativ mult timp de către aceștia, familiile și cunoscuții lor. Ce alte motive în plus mai vreți pentru a o cumpăra? 🙂

costum de mire Oslo alb

Și ca să nu-i lăsăm pe bărbați pe locul doi, pentru că o să aibă timp suficient de acest loc odată ce se căsătoresc, pe Avangarde Brides există și costume de miri. Am ales unul mai puțin obișnuit, adică tot alb, deși bineînțeles culorile predominante aici sunt închise, bărbatul având această libertate în a alege o culoare sau alta, spre deosebire de mireasă. Prețul acestui costum Oslo alb și elegant este, de data aceasta, numai 1780 de lei. De altfel, din ce am observat, în general prețurile costumelor pentru miri sau gineri, adică bărbați, sunt mult mai mici decât cele ale rochiilor. Așa că vă puteți achiziționa de pe același site, la pachet, costumația ambilor miri, costumație care să se plieze pe cele mai înalte standarde și pretenții.

Ce ar mai fi de zis în final? Casă de piatră și multă fericire, bănuiesc! Deși ultima este ca și asigurată, având în vedere că, probabil, sunteți niște persoane cu bani. 🙂

Comments
 1. Rochii cu stil pentru femei cu stil as zice eu. Am mai vazut rochii de mirese, rochii cu stil, rochii care costa cat apartamanetul meu provincial,pe unele mirese pe la tv. la asa zisele nunti ale anului, secolului, nunti in Dubai, nunti la Versailles, nunti pe care stim cu totii cine si le permite sa le faca acolo( ca sa nu mai numesc etnia). Daca mireasa nu are stil, degeaba isi pune astfel de rochii. Stilul nu inseamna numai haine scumpe si branduri, stilul inseamna un cumul al actiunilor si manifestarilor noastre. Sunt superbe rochiile, nimic de zis, ideea era ca trebuie sa ai stil sa o porti nu numai bani sa o cumperi.

 2. Ethos

  Lol, nu are legătură cu etnia. Sunt mulți oameni de afaceri, politicieni, sportivi care se însoară. Doar nu și-or îmbrăca mireasa în haine de la second. Deci există clientelă, există oameni care ar fi dispuși să dea mai mulți bani dar să ia un produs de calitate. Mă regăsesc și eu aici când vine vorba de anumite produse alimentare, mai ales.

  Stilul e dat într-adevăr și de alte lucruri dar dacă ai aceste calități, vestimentația le completează de minune, nu? 🙂

 3. Lol, lol 😀 am fost inteleasa gresit, nu m-am referit deloc la faptul ca doar cei de etnie si-ar cumpara rochiile de mai sus, doar ca aceeia la care m-am gandit eu, isi pot cumpara rochii poate si mai scumpe dar degeaba le pun pe ele, ca nu au stil, nu sunt “rasate”sa poarte acele rochii. Sunt convinsa ca exista clientela de calitate, fara doar si poate si avem si noi foarte multe femei stilate care stiu sa poarte o astfel de rochie. Ideea asta era.

 4. Ethos

  A, ok, am înțeles acum.

 5. Mi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: