Rochii frumoase pentru tine

Ca bărbat, nu prea le am cu rochiile, fustele, croielile, modelele, eșarfele și alte asemenea. Pe de altă parte, am intrat mai devreme pe o pagină cu niște rochii de nunta superbe, care însă nu sunt albe. Și mi-a căzut falca vreo 5 minute, după care mi-am adunat-o cu greu de jos. Și asta din două motive.

În primul rând, n-am înțeles cum de toate rochiile de acolo, etichetate ca rochii de nuntă sau de botez, sunt în toate culorile, mai puțin alb. După știința mea, la nuntă se poartă alb. Pentru că albul simbolizează puritatea sau pentru că pur și simplu așa s-a obișnuit la noi în țară, din moși-strămoși. În alte țări se utilizează alte culori (am văzut ghanezi purtând haine roșii-portocalii cu dungi) dar să mergi la o nuntă românească îmbrăcată altfel decât în alb ar constitui, după știința mea, o premieră.

rochie trei sferturi neagră cu dantelă albă față

După care mi-am dat seama că, de fapt, eu fac o confuzie: nu este vorba de rochii de mireasă, ci de rochii de nuntașă. Adică de invitată. Că ăstea sunt cele două calități ale participantei la o astfel de ceremonie: mireasă sau invitată, adică cea care tocmai face greșeala vieții ei și cea care mănâncă și se distrează pe seama primeia. 😀 Glumesc.

Al doilea motiv pentru care muștele puteau intra lejer în gura mea rămasă larg deschisă e faptul că unele modele de rochii de pe site sunt fabuloase. Site-ul se numește inPuff, apropo. Numele vine probabil de la faptul că femeile trebuie ținute “inpuff”, adică tratate cu cea mai mare considerație, ca niște gingașe făpturi minunate ce sunt. Revenind: rochii minunate, nu toate, dar unele absolut mirifice.

Uitați-vă de exemplu la superbitatea din imaginile alăturate. Și ăsta e un alt lucru interesant, apropo de culori: putem privi nunta ca pe un fel de război al invidiilor. Este o glumă, știu, dar dacă aveți cumva impresia că mireasa se uită la voi de sus, cu aerul că deja s-a aranjat, și-a făcut rost de un soț, în timp ce voi sunteți tot singure, vă puteți răzbuna pe ea mizând pe faptul că nu poate purta decât… alb. Pentru că o tipă îmbrăcată ca mai sus va eclipsa orice mireasă din lume, imho. Albul este limitator.

rochie trei sferturi neagră cu dantelă albă spate

În plus, sunt și destul de ieftine. Povesteam pe alt blog de un magazin ce închiriază rochii de firmă, la prețuri de sute de lei, pentru 4 zile. Închiriază! Rochia de mai sus costă circa 240 de lei. Plus 15 lei transportul (și ajunge într-o zi). Aș lua-o cu tot cu purtătoare, dar din păcate n-am găsit și prețul pentru ea. Iar altele costă 100 de lei.

În concluzie, pentru că râdem, glumim, dar să tragem și niște concluzii serioase, am observat că deja am câteva cititoare de sex feminim, probabil datorită șarmului meu irezistibil. Mai ales vouă, sper să vă placă magazinul din link. Pentru că eu, chiar dacă nu sunt nici expert în rochii și nici fustangiu, și deci nu vă pot da sfaturi despre ce și cum să îmbrăcați, vă pot cel puțin spune, ca bărbat, că o asemenea rochie pe un trup feminin zvelt te face să uiți de ce articol voiai să scrii pe blog.

Să fiți iubite!

Comments
 1. Pe fatucile astea, la cat sunt de perfecte si frumoase, orice arata bine. Poti sa le lasi si dezbracate si tot bine arata 😀 😀 😀 . Sunt superbe, nu am ce zice. Ma incearca nostalgii, desi nu am avut privilegiul asta sa gasesc totul de-a gata, a trebuit sa-mi pun mintea la contributie sa iasa ceva wow. Dar, sa revenim si sa nu ne imbatam cu apa rece 😀

 2. Ethos

  Mie-mi place mult rochia asta de mai sus. Cred că pe orice blondă ar sta bine.

 3. dar ce modest esti! Auzi la el, sarm irezistibil. Irezistibile sunt doar rochiile din pozele pe care le-ai postat :D. Pentru nunta, pentru botez, pentru Craciun, pentru Revelion… ce mai conteaza pentru ce. Rochii să fie!

 4. Ethos

  Pentru ocazii, că totuși nu le porți zi de zi, că-i păcat de ele. 🙂

 5. Sediu central al acestui magazin online se afla in orasul meu . Stiam demult ca esti in cautare de motiv sa ma vizitezi, acum l-ai gasit.

 6. Bine, bine ai lamurit blondele dar pentru brunete si roscate ce recomanzi?

 7. Ethos

  AnaMaria:

  😀

  Momentedeviață:

  O să mai urmeze articole. 😛

 8. 1. Cand spui “superbitate” presupun ca te referi la model nu la rochie…
  2. La o nunta, nu stiu care din cei doi protagonisti “se nenoroceste”. Eu am avut grija sa-l calc bine pe bombeuri in biserica! :))
  3. Daca toate femeile ar trai inPuff, barbatii ar fi mai fericiti! 😀
  P.S. Ai umor, dar si gusturi bune! Imi plac rochiile de pe site. 😀 Fostul meu angajator m-a rugat sa ii gasesc o sotie potrivita. Acum e insurat! 😀

 9. Ethos

  1. La modelul de rochie, da. 😀

  2. Păi amândoi. Pe principiul următor: „căsătoria e soluția la problemele pe care nu le-ai fi avut, dacă nu te-ai fi căsătorit.” Dar mai mult el, vezi poza mărită:

  3. Dar și ele, în primul rând ele! 🙂

  PS: N-ai înțeles tu aluzia fostului tău angajator… 😆

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: