Accesorii de pus în baie

Ce putem face ca să înfrumusețăm o baie de casă sau apartament? Pe site-ul http://www.homex.ro/accesorii-baie/ există niște accesorii pentru baie drăguțe și chiar utile. Dacă sunteți interesat de subiect, citiți mai departe, iar dacă nu, tot citiți mai departe, pentru că veți avea ocazia să descoperiți niște produse la care poate nu v-ați gândit niciodată dar pe care veți dori să le achiziționați pentru dvs sau pentru un prieten, sub formă de cadou, că tot se apropie sărbătorile de iarnă.

stea de mare

peste de lemn

În categoria celor mai simple accesorii pentru baie pe care le puteți achiziționa de pe homex intră de exemplu steluța de mare de mai sus, care se pune pe faianță, sau peștișorul de lemn ilustrat tot mai sus. Acestea sunt foarte ieftine (13 și respectiv 36 de lei, cu TVA inclus) și pot constitui elemente de decor interesant pentru o familie cu copii mici. Tot la capitolul bebeluși trecem un scaun wc cu modele din desene animate, la 98 de lei, sau un dop „Bird” pentru cadă și chiuvetă, din alamă și plastic, având desenat pe el o pasăre și niște modele florale frumoase, la 43 de lei.

carafa si bol sorina

Nu totul se învârte în jurul copiilor, așa că din categoria accesoriilor mai artistice, sau de artizanat, mi-a atras atenția o minunată carafă cu bol din ceramică, pe care poate ar fi mai bine s-o folosim pentru decor decât pentru a ține ceva în ea, deoarece costă 300 de lei și nu vom dori să o spargem, alături de un dispenser pentru parfum super-drăguț și stilat, la 100 de lei, ce poate fi extrem de util la parfumarea aerului atunci când evident apare această necesitate.

dispenser parfum

Dar, după cum ziceam, pe homex găsim și lucruri având drept principală calitate utilitatea, cum ar fi bară pentru duș, țeavă pentru perdea de baie (la duș sau cadă), suporturi pentru pastă, periuță și săpun solid sau lichid, uscător de mâini cu senzor sau suport pentru accesorii la chiuvetă. Așadar, indiferent că vreți să faceți un cadou cuiva, să vă redecorați baia cu ceva drăguț sau aveți nevoie de o ustensilă nouă, intrați și pe site-ul acesta, deoarece se distinge prin lucruri simple dar frumoase ce vă pot acoperi toate aceste dorințe.

Comments
  1. lamiitapetre

    Pe ce crezi ca am pus ochii prima data??? Pe dispenserul pentru parfum evident. 😀 Ingenioase obiecte. Nu stiam de mingile pentru masina de spalat si nici acum nu mi-s lamurita ce rol au.

  2. Ethos

    Parfumul îmi place și mie cel mai mult. 🙂

  3. Oh cate lucruri mi-as cumpara si eu sa amenajez casa!!! Dar atunci cand voi fi la a mea :))

  4. Ethos

    Păi mult succes! 🙂

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: