Pregătiți-vă de acum pentru Black Friday

Mai sunt mai puțin de două luni până la Black Friday, dar asta nu ar trebui să vă facă să așteptați. Pentru voi, Black Friday ar trebui să înceapă de acum.

Sony Cyber-Shot DSC-WX220 negru

Concret, eu vă recomand să vă faceți o listă cu produsele care vă tentează. După aceea, intrați pe site-uri de shopping (magazinele online) preferate și căutați produsele respective. Și treceți pe listă, în dreptul fiecărui produs, prețurile pe care le are la diferite magazine. Iar când va veni Black Friday, consultați prețurile afișate pe fiecare site în acel moment cu ce aveați voi trecut pe hârtie, de azi.

De exemplu, dacă sunteți în căutarea unei camere foto entry level, cum ar fi o Sony Cyber-Shot DSC-WX220, care astăzi costă 900 de lei pe F64 nouă și 570 de lei pe Emag resigilată, iar de Black Friday o găsiți pe F64 redusă de la 900 de lei la 700 de lei, atunci poate merită să v-o cumpărați. Dar dacă o găsiți redusă de la 1150 de lei la 850 de lei, atunci practic e doar cu 50 de lei mai ieftină iar magazinul e țepar.

Sau, dacă aveți un blog și nu vreți să vă complicați cu liste, puteți trece prețul produsului dorit într-un articol, ca să-l țineți minte. Cum am făcut eu acum.

Bine, ar mai fi varianta cu OLX-ul, dacă vă place riscul.

Comments
  1. Sony am si eu acum.. ii vibreaza un motoras si m-a costat undeva la 300 de euro, cumparata de la un magazin din Madrid, adica originala 🙁 . M-as indrepta spre un Canon.. e mai profi.

  2. Ethos

    Depinde de cameră în sine – orice model are un procentaj mic de rateuri, indiferent de marcă. Dar și Canon este o opțiune.

  3. Atata m-au zapacit tot anul cu tot felul de Black-uri, incat nici nu mai stii care e pe bune. Mareu aflu data precisa din alte surse decat ale magazinelor mai ales ca fiecare magazin isi cam alege ziua dupa cum vrea( ex. eMag pe 18 nov.). Un alt aspect “ce-o sa fie, ce-o sa fie, o sa fie o nebunie”….. vorbesc despre produsele cele mai cautat ca in rest nici nu prea sunt reduceri atat de mari. Eu sunt pe principiul ca ce-i in mana nu-i minciuna, asa ca imi voi cumpara o combina frigorifica zilele astea. 😀

  4. Ethos

    Pe de altă parte, îți poți nota prețurile acelei combine undeva, pe o hârtie, și poți aștepta o lună jumate, sperând că o vei găsi mai ieftină de Black Friday. 🙂

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: