Service pentru mașini de spălat stricate

Știți ce au în comun mărcile Arctic, Daewoo, Electrolux, Gorenje, Hoover, Ignis, Indesit, Miele, Samsung, Siemens și Whirlpool? Toate sunt mărci de mașini de spălat rufe. Și toate apar pe lista unui magazin care se ocupă cu reparatii masini de spalat Bucuresti. Alături de alte nume de firme cunoscute, în total sunt peste 20 de mărci. Practic, ce vreau să vă spun cu asta e că dacă vi se strică mașina de spălat haine, indiferent ce marcă aveți și cât a costat, sunt șanse bune să v-o poată repara cei de la Master Service, judecând după ce văd pe site la ei.

masina de spalat miele

Dar numărul de mărci nu-i singurul atribut forte al acestui magazin. Tot de pe site aflăm că programul lor de lucru este între 7 și 22, de luni până sâmbătă, inclusiv. Cu alte cuvinte, vă puteți rezolva problema cu mașina de spălat chiar și în weekend, iar dacă nu reușiți să vă faceți timp decât duminică, cel puțin vă puteți face o programare telefonică. Ori ăsta e după părerea mea un avantaj major, în condițiile în care mai peste tot găsești închis în weekend. Dar lista avantajelor merge mai departe: deplasarea, constatarea, diagnosticul și chiar transportul sunt asigurate de ei, în mod gratuit! Ba chiar vă oferă și sfaturi și consiliere telefonic. Iar de ajuns, se laudă că ajung în timp scurt, 30 minute – 3 ore maxim, în orice sector din București.

Ăsta e unul din avantajele orașelor mari: ai șanse excelente să găsești firme mișto indiferent din ce domeniu. În cazul de față, un service masini de spalat Master Service cu peste 10 ani de activitate, care acoperă toate sectoarele capitalei și care afirmă că deține pe stoc toate piesele componente, cu alte cuvinte reparația se va finaliza în timp foarte scurt, pentru că nu va trebui să așteptați până când ei comandă și primesc aceste piese. Per total, un serviciu foarte bun, din ce se vede. Ne-am putea aștepta, firește, ca toate aceste avantaje să vină la pachet cu un preț pipărat. Dar ei susțin că au prețuri competitive, ba chiar „probabil cele mai mici în raport cu calitatea serviciilor”.

Bun, acum eu nu am avut de-a face cu ei, că nu mi s-a stricat mașina de spălat. Și, după cum știți, locuiesc în provincie. Dar pentru cei care locuiți în Micul Paris, cum mai este numit Bucureștiul, și rămâneți în pană de spălat haine, că vi se strică mașina, nu știu cum să vă zic: niște sfaturi telefonice gratuite, deplasare și transport așișderea, garanție până la doi ani, program de lucru până sâmbătă seara, ați prins ideea. Te cam fac să le treci datele în cărticica cu numere de telefoane utile sau de urgență.

Comments
  1. program inclusiv sambata? Asta da informatie de notat. Stii cum e, toate belelele se intampla in weekend și nu poti face nimic pana luni.

  2. Ethos

    de obicei, da

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: