Un magazin cu multe produse de birotică

În rândurile de mai jos o să vă prezint un magazin cu produse de birotică și papetărie, util atât firmelor care doresc să plaseze comenzi bulk, cât și persoanelor fizice, care doresc să-și cumpere un accesoriu special pentru birou sau un dosar cu un format mai puțin obișnuit, pe care nu-l găsesc în librăria de peste drum. Magazinul în cauză are bineînțeles site și poate fi accesat la zenon.ro.

Uitându-mă pe una din paginile lui, am găsit un biblioraft cu mecanism patentat, cu deschidere mai mare decât de obicei și arhivare mai rapidă decât în mod obișnuit. Mecanismul are și garanție 5 ani. 🙂 De fapt, există o multitudine de bibliorafturi, ei zic că dispun de toate modelele de pe piață iar eu tind să îi cred, pentru că am numărat 156 de produse. Unele au margini metalice, altele sunt din carton, unele sunt plastifiate, altele marmorate, au culori, design și funcționalități pentru probabil toate gusturile. Prețurile sunt și ele variate, de la sub 6 lei la câțiva zeci de lei.

Bibliorafturile sunt doar o categorie. Putem lua alta, de exemplu hârtia pentru copiator. Dacă hârtia de xerox pe care o cumpărați de obicei este fie prea scumpă, fie nu are calitatea necesară și se îndoaie foarte ușor, sau se umezește, sau orice altceva, puteți încerca hârtia de la Zenon. Pentru că și aici am numărat, țineți-vă bine, 70 de tipuri sau modele de hartie A4 pentru copiator, tot așa, pentru toate bugetele și gusturile. Repet hârtie pentru copiator! Asta înseamnă foi de xerox, de imprimantă. 70 de tipuri! Nici nu ți-ar trece prin cap că există atâtea. Și asta e doar A4, au o altă categorie pentru A3, apoi pentru hârtie în format mare, te doare capul.

În concluzie, un magazin cu foarte multe produse și accesorii pentru firme și birouri. Printre ele, unele de IT. Legat de asta, acum câțiva ani scriam DVD-uri la greu. Și pentru că eram un utilizator mai avizat decât majoritatea celor care folosesc un calculator, și perfecționist pe deasupra, foloseam blankuri de calitate. Unde calitatea era pe testate, nu pe vorbe sau reclame, pentru că efectiv verificam discurile inscripționate cu DiscSpeed. Am ajuns să prefer mărcile Verbatim și Sony, deoarece erau cam singurele care scoteau erori PIE sub 2 și erori PIF sub 10-30, la distanță uriașă de alte discuri.1 TDK-urile erau și ele bune, dar greu găseai originale.

Și pentru că discurile optice din orașul meu erau știfturi, iar cele cu mărcile amintite mai sus erau făcute sub licență de CMC Magnetics și alte firme de mâna a doua, și dădeau rezultate proaste, mă deplasam într-un oraș alăturat, de unde îmi cumpăram seturi de câte 50-100 de Verbatimuri originale, făcute de Mitsubishi, și Sonyuri de la mama lor, pentru că exista acolo un magazin de birotică și papetărie care aducea discuri bune. Ei, pe pagina cu accesorii IT de pe Zenon văd că mărcile predominante sunt Sony și Verbatim. Sigur, nu le-am testat, de fapt acum nici nu mai inscripționez DVD-uri, dar ca o primă impresie, poate merită să aruncați un ochi pe site.

verbatim original inscriptionat cu samsung


  1. toate discurile au erori, chiar și imediat după inscripționare, erori pe care unitatea de citire le corectează până când ele trec de un anumit nivel 

Comments
  1. lamiitapetre

    Chiar ca nu m-am gandit niciodata la 70 de tipuri de hartie pentru xerox si sigur nu m-as pricepe sa fac vreo diferenta intre ele

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: