Aeroportul, mai aproape de noi

Am auzit nenumărate povești despre taximetriștii care te țepuiesc în București. Mai ales dacă nu cunoști orașul, mai ales dacă ești venit din provincie. Pe mulți dintre ei îi vei întâlni în Gara de Nord sau pe lângă aeroport, în încercarea de a găsi clienți noi și naivi. Am înțeles că la aeroport e chiar greu să găsești servicii de taximetrie decente, iar transportul cu mijloacele în comun nu este nici el prea strălucit. Poate că această slabă calitate a serviciilor de transport a dus la apariția unor firme noi, ca Transfero, care vin să ne ofere o alternativă mai bună.

microbuz transfero

Transfero.ro se prezintă ca un serviciu de transport/transfer la și de la aeroport, punându-ți la dispoziție o serie de mașini pe care le poți închiria. Dar este mai mult de atât, deoarece agenția dispune și de 80 de microbuze și autocare moderne și confortabile. Ideea unui microbuz închiriat este foarte bună, pentru că să ne gândim puțin: dacă vrei să mergi într-o drumeție cu școala, mai exact să organizezi una, sau o vizită la un muzeu, în cadrul unui eveniment, sau o excursie la o cabană, ce modalități de deplasare ai? Poți, evident, folosi trenurile și autobuzele locale, dar cel mai bine ajungi cu un microbuz închiriat, pentru că acesta îți va sta la dispoziție tot timpul, va pleca la ora dorită de tine, nu va opri decât unde vrei tu să oprească, nu va lua pe altcineva și îți va oferi cele mai noi și bune condiții. Iar dacă toate acestea vin la pachet cu un preț avantajos, de ce ai mai opta pentru înghesuiala, eventualele locuri ocupate, transpirația și timpul pierdut al mijloacelor de transport în comun?

autocar transfero

Agenția activează în mai multe orașe din țară: București, Cluj, Focșani, Tecuci. Pentru aeroporturi, există curse regulate, la care îți poți rezerva bilet online. Iar pentru excursii, turism etc, există, după cum ziceam, varianta închirierii unui microbuz sau autocar, pentru că un microbuz închiriat bate la orice oră autobuzul sau trenul. Păcat însă că, din câte știu, este destul de greu la ora actuală să obții o licență pentru transport în regim de turism. Mi-aș dori ca pe viitor să văd tot mai multe firme de acest tip, în cât mai multe orașe și localități din țară, spre avantajul nostru, al călătorilor obișnuiți.

Lasă un răspuns