Camere auto la ofertă

Personal nu intru foarte des pe pagini web cu camere video sau de acțiune, dar dacă te interesează niște camere auto super misto, fă o escală pe site-ul cu același nume, supermisto.ro, și uită-te puțin la discounturi. Cam toate camerele de acolo au reduceri de circa 33%, ceea ce le face foarte atractive. Nu prea intru pe site-urile mari, în schimb m-am uitat acum pe unul de pe nișa foto/video și n-am găsit decât o singură variantă mai ieftină. Care necesită direcționare/focusare și pornire manuală la fiecare drum.

prudenta la volan

Pe de altă parte, cea mai ieftină cameră auto de pe SuperMișto se pornește automat și înregistrează continuu. Nu trebuie să apeși niciun buton la ea, odată fixată în poziția finală stă acolo liniștită și începe să înregistreze în momentul în care mașina o ia din loc. Nu-i trebuie nici carduri în plus, vine la pachet cu unul de 16 GB și, în momentul în care acesta se umple, șterge înregistrările cele mai vechi. Camera înregistrează continuu, și o face la rezoluția de 720p, adică High Definition. Iată un site care a înțeles că șoferul obișnuit nu trebuie să fie și expert în foto/video!

Apropo de foto: chiar și aparatele de fotografiat relativ performante sau semiprofesionale au probleme în a face poze clare și frumoase pe timp de noapte. Camera auto de care vorbeam este dotată cu doi senzori de infraroșu, care să-i permită filmarea continuă pe timp de noapte. Este mică, flexibilă (o poți orienta în ce direcție vrei) iar încărcarea ei se face foarte simplu, de la jack-ul de încărcare a brichetei. Și toate acestea pentru magnifica, uriașa sumă de, atenție, 149 de lei!

Pe site există și modele mai scumpe, cu filmare Full HD (1080p) și unghi larg de înregistrare (prind ce se întâmplă atât pe trotuar cât și pe sensul opus), la 229 de lei, dar dacă nu ești pasionat de video sau perfecționist, ca mine, la ce îți trebuie? Probabil prima cameră auto, de 150 de lei, este tot ce ți-ai dorit.

La ce sunt utile camerele auto? Eu aș folosi una pentru a posta diverse clipuri interesante pe net. Dar, din nou, șoferul obișnuit nu va fi interesat de asta. Pentru el, camera va avea o altă utilitate de bază. Îți mai aduci aminte de primul film Robocop? La un moment dat, bossul cel rău le spune subalternilor că dacă Robocop i-a văzut, vor trebui să îl distrugă, pentru că el înregistrează tot și memoria lui poate fi folosită într-un proces. În mod similar, înregistrările făcute cu o cameră auto pot fi utilizate pe post de martor tăcut, atunci când dăm peste un polițist cu prea multă încredere în el și prea puțină priză pe realitate. Sau în tot felul de situații, doamne-ferește accidente etc cu care din păcate ne intersectăm uneori în drumurile noastre cu mașina.

Comments
  1. Roxani

    Folositot site-ul. Am si eu o camera IP wireless de la ei si sunt multumita.

  2. Cornelia Constantin

    Ati incercat camerele auto oglinzi de la supermisto.ro? Sunt foarte tari. Au filmare simultana fata spate. Adica stii tot ce se intampla in trafic.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: